minMote søker frilansere

minMote er VG Netts motesatsing. Siden starten våren 2009 har vi hatt en fantastisk utvikling, og blitt Norges største mote-og skjønnhetsnettsted.

Dan Kåre Engebretsen
Publisert:

minMote søker

Frilansere

Norges største mote-og skjønnhetsnettsted søker nye bidragsytere. minMote søker etter en skjønnhetsekspert, en ekspert på herremote og tilkallingsvikarer.

Frilansjournalistene må både kunne dekke nyhetssaker innenfor fagfeltet mote-og skjønnhet, men også ha gode ideer til egensaker. Du må forstå nettets egenart og kunne jobbe i høyt tempo. Det er også en fordel om du er trygg med å stå foran kamera som reporter. I søknaden bør du skrive hvorfor du ønsker å jobbe for minMote.

Skjønnhetsekspert

minMote.no ønsker å knytte til seg en frilanser med bakgrunn som journalist og makeup-artist. Jobben krever både at du som journalist kan levere saker i ditt fagfelt, men også kunne bidra med produksjon av generelle saker til minMote. Vi søker en person som er vant til å jobbe i høyt tempo på nett, fortrinnsvis med erfaring fra photoshop eller lignende. Vi søker en person som er selvdrevet og har et ønske om å bidra til å videreutvikle minMote. Du er engasjert og motivert og har relevant erfaring. De vi søker er motiverte og ikke redd for å by på seg selv og sin kunnskap. Kvinner oppfordres til å søke.

Ekspert på herremote

minMote søker en frilansjournalist med interesse og god kunnskap om mote og trender, med fokus på herremote. Jobben krever både at du som journalist kan levere saker i ditt fagfelt, men også kunne bidra med produksjon av generelle saker til minMote. Vi søker en person som både har interesse og lidenskap til faget og som ikke er redd for å by på seg selv. Gjerne med erfaring fra photoshop eller lignende redigeringsprogram. Menn oppfordres til å søke.

Tilkallingsvikarer

minMote ønsker å knytte til seg tilkallingsvikarer. Du har bakgrunn og erfaring som journalist. Du må både kunne dekke nyhetssaker innenfor fagfeltet mote-og skjønnhet, men også ha gode ideer til egensaker. Journalisten må forstå nettets egenart og kunne jobbe i høyt tempo. Du har gjerne erfaring fra photoshop eller lignende redigeringsprogram.

Merk søknaden med enten skjønnhetsekspert, ekspert på herremote eller tilkallingsvikar.

SEND INN DIN SØKNAD HER: Kun elektroniske søknader via www.vg.no/jobbeivg

Søknadsfrist 20. januar

Fylke:Oslo

Jobbtype:Engasjement

Heltid/Deltid:Ved behov

Arbeidstid:Dag

Søknadsfrist:20.01.2011

Hjemmeside:http://vg.easycruit.com/

Spørsmål angåendes stillingen rettes til Leder for minMote.no, Silje Pedersen (silje.pedersen@vg.no), telefon 24146314

Publisert: