Se Emmy-kjolene: Sexy i rødt

Under nattens Emmy-utdeling i Los Angeles, stod flere av kjendisene ut høstens hotteste og mest sexy fargen på macthende rød løper.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Alle fra Kate Winslet til «Modern Family»s sexbombe Sofia Vergara var iført høstens stand-out-farge da de ankom TV-prisutdelingen i natt. Og nesten alle designerkjolene hadde et såkalt havfrueslep, slik som Vergara, Winslet og «Vampire Diaries»-skuespilleren Nina Dobrev.

Moteekspert for minMote og VG Silje Pedersen, er ikke i tvil om at vi kommer til å se mye røde toner fremover i høst.

- Kjendisene er nesten alltid først ute med det første, så det overrasker meg ikke så veldig at mange av stjernene har kastet seg på denne trenden. Vi så ekstremt mange nyanser av rødt på catwalken denne høsten, og under en utdeling som Emmy, er det den perfekte sexy fargen å bli lagt merke til i på rød løper, sier Pedersen.

- Og rødt er en farge som ikke lett går i glemmeboken. Hvem husker vel ikke Blake Livelys Versace-kjole i 2009? Kjolen og looken ble snakket om i måndedsvis etterpå, og det er jo nettopp det stylistene håper på når de kler opp kjendisene for store eventer som Emmy og Oscar, sier Pedersen.

Metallisk og pudder

Men det var ikke kun rødt som dominerte gårsdagens festligheter, også metalliske toner, kongeblått og duse pudderfarger var også representert på den røde løperen.

Stjerner som Christina Hendricks, Jennifer Carpenter, Johanna Johansson og Taraji P. Henson skinte alle om kapp i metalliske og edle farger som gull og sølv.

Relevante saker videre:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: