12 flotte sommerkjole-tips

Sommerens nydeligste kjoler byr på fasonger og farger i alle mulige varianter. Gladfarger som turkis, fersken, rosa er sterkt representert i sommerpaletten. De klassiske fargene som sort, hvitt og maritim stil er også flott til gyllenbrun hud.

Blomstermønster

Kommer alltid igjen og er nesten alltid å finne i sommerkolleksjonene. Velg deg en sommerlig kjole i 50-talls fasong og søtt blomstermønster. En lang maxi-kjole med stort blomstertrykk på en svart base er lekkert og sommerlig. En maxikjole passer like bra på stranden, som til fest senere på kvelden.

MinMote.no - Norges største moteside

Ensfarget

Gå for en kjole i sterk rosa, turkis eller fersken. Tenk 80-talllet og velg en kroppsnær bandasjekjole om du har kroppen til det. En kjole med belte i livet passer fint får en timeglassfigur, mens en kjole med bandautopp er perfekt for deg med små bryster.

MinMote.no - Norges største moteside

Annet mønster

Polkadotter á la 50-tallet er en hit denne sommeren. Velg en klassisk kjole som kan ta deg fra kontoret til fest. En ensfarget kardigan passer perfekt til denne stilen. En maritim kjole er søt og leken og passer like fint til seiltur som cafèbesøk.

MinMote.no - Norges største moteside
Følg minMote på Twitter.

Hvordan var din opplevelse i dag?