Slik oppdaterer du partygarderoben

Desember er måneden for fest og moro. Glam opp et antrekk du allerede har med skinnende paljetter eller stort tilbehør på neste fest. Her er syv tøffe partyoppdateringer som passer enhver lommebok.

silje
Publisert:

1. En spesiell jakke

Denne sesongen skal jakkene synes og spesielt i julebordsesongen er det morsomt med paljetter og skinnende metalliske stoffer. En paljettjakke eller en dressjakke med en kul detalj er den perfekte følgesvenn om du skal rett fra jobb til fest. Bruk jakken gjerne til svarte skinnbukser, jeans eller over en kort kjole. Synes du det blir for mye med paljetter, er en svart innsvinget dressjakke et godt alternativ.

2. Paljettopp

En paljettopp er en rimelig festinvestering. Gå for en topp i gull, sølv eller juvelfarger. Går du for et svart antrekk, er det en perfekt måte å sette litt ekstra farge på antrekket. Bruk gjerne toppen til svarte sigarettbukser, dressjakke, blyantskjørt eller jeans.

Paljetter holder seg i motebildet. Her er flere flotte paljettplagg!

3. Et tøft skjørt

Det handler ikke bare om kjoler denne sesongen. Et skjørt med detaljer blir enkelt en scenestjeler med det rette tilbehøret. Fjær, glitter eller draperinger er kule detaljer. Et skjørt med fjær kan du enkelt style med en blazer og et belte i livet.

4. Statementskoene

Fokuset på spesielle sko er fortsatt i vinden. Statementsko i avant-garde design, spennende farger og med detaljer som nagler, fjær og paljetter er hot. La skoene være fokus og sats på et elegant og enkelt antrekk til denne stilen.

På tide med et par nye sko? Sjekk ut disse partyskoene!

5. Paljettkjolen

Paljettkjolen og den asymmetriske kjolen er de mest populære kjolene i vinter. Du blir garantert lagt merke til i en paljettkjole på julebordet. Svart, sølv eller gull er populære festfarger. En mettet flott grønn eller mørk blåfarge med ermer og skulderputer, gir en glam 80-talls partylook. Men et par tøffe statementsko, blir du dronning på dansegulvet.

6. Partyvesken

En stilig partyveske setter kjapt farge på et enkelt antrekk. Velg gjerne en bøttebag med stropper eller en kul konvoluttveske i dyreprint. Få retrostilen med en vintagepaljettveske eller sats på en mer moderne look med sebra eller leopardclutch.

Leopardmønster er i vinden. Slik bruker du trenden med stil.

7. Store smykker

De store smykkene vil ingen ende ta og i festsesongen skal det være større en størst. Sats på et stort statementkjede i en blanding av perler, gull og sølvdetaljer som gir en ekstra edge til antrekket. Du finner mange varianter i billigkjedene, men sjekk ut vintagebutikkene om du ønsker noe helt spesielt. Har du skaffet deg en cocktailring ennå? En stor cocktailring er en rimelig investering som garantert spriter opp de fleste antrekk.

Relevante saker videre:

Smykkene skal synes. Her er flere flotte varianter!

Stjernene kler seg gjerne i julens farge. Se de flotte kjolene!

Ikke glem å fikse håret til partyantrekket. Få gode tips her!

Publisert: