Hot med mønstrete strømpebukser

Tøffe strømpebukser i kule mønstre setter fokus på beina. Prikker, hjerter, blonder og striper er i vinden. Et par strømpebukser i mønster er en rimelig måte å oppgradere garderoben på i høst.

silje
Publisert:

Det er utrolig hva et par strømpebukser kan gjøre for et antrekk. Om du liker det preppy, søtt eller tøft, er det garantert en stil som passer deg denne høsten. Gjør som kjendisene og la bena stå i fokus for denne trenden. Skuespiller Blake Lively, modellen Agyness Deyn og programleder Jameela Jamil, velger alle korte skjørt eller shorts for å vise frem mest mulig av strømpebuksene. Går du for et helsvart antrekk som Deyn og Jamil, blir antrekket raskt mer spennende med et par strømpebukser i et kult mønster.

Nye høstboots til kule strømper? Her er våre favoritter!

Tøft eller søtt

Sats på siksakkmønstre som Blake Lively, egenkomponerte revnede strømper eller striper i forskjellige mønstre. Bruk strømpene til korte skjørt, shorts, store ullplagg og tøffe ankelboots. Jobber du på kontor kan du fremdeles gå for et par tøffe strømper, men gjerne til et svart eller grått antrekk og med elegante sko eller pumps. Gjør som Taylor Momsen og de andre preppy unge jentene i «Gossip Girl» og sats på søte mønster i blomster, prikker og annet mønster. Hårbøylen og et par boots eller sko med åpen tå, sikrer denne stilen. Vil du ha det litt råere, er skinnjakken og olashorts et godt alternativ.

Eric Daman er stylist for Gossip Girl. Få stylistens beste tips her!

Fargerikt 80-talls

Synes du svart mønster blir kjedelig, er det bare å gå for de sterke 80-tallsfargene som neonrosa, blått og psykedeliske mønstre. Går du for et par neonrosa strømper til en svart kjole, setter det garantert farge på antrekket.

80-talls feberen herjer. Sjekk ni andre kule trender her!

Tips:

Sats på et par strømper i god kvalitet som varer. Når det blir enda kjøligere, kan du bruke to par strømper over hverandre (lyse underst) eller til tights, så mønsteret fremdeles synes.

Relevante artikler videre:

Kjendisene satser på en grå høst. Les mer her!

Hold in? Nytt cellulittundertøy utsolgt på rekordtid.

På jakt etter en ny høstkåpe? Her er ti flotte alternativer!

Publisert: