Kjoledrømmen fortsetter

hannekh
Publisert:

Det er ingen tvil om at Leila Hafzi laqer fantastiske kjoler. Og med vårens friske fargevalg i lilla, rosa, rødt og gult er kjolene forfriskende øyedrops for manges smak.

Vårens kolleksjon, inspirert av en frodig hage i Katmandu, er en videreføring av Hafzis populære signaturkjoler og lange løse silhuetter. Det er ikke uten grunn at annenhver kjendis snart er å se i hennes gudinnekjoler, for disse kjolene, med draperinger og plisseringer i silkechiffon og organza, yter det beste for de fleste kropper.

En håndfull av kjolene var rett å slett to die for, som den posete blekgule med den vakre hibiskusblomsten og en fotsid og flagrende blomst med sjatteringen fra lilla til gult, som gjenspeiler blomstens delikate overganger mellom farger i et kronblad.

Når det er sagt kan man ikke fri seg fra følelsen av repetisjon. Bortsett fra to buksedresser består hele kolleksjonen av kjoler og kaftaner. Det er ingengrunn til å slutte med noe som selger, men det burde vært flere plagg, for de fleste av oss lever ikke på stranden, og fotside kjoler er det få anledninger for. I disse vanskelige tider hadde det gjort seg med noen bluser flere kunne hatt råd til, og kanskje en jakke eller to. Det hadde fint kledd resten av linjen til Leila.

Det er positivt å se at de lange løse silhuettene har fått selskap av trange tubekjoler med tynne fine kappelag, nytt for designeren og riktig for trendbildet. Både draperinger og jumpsuiter gjør dessuten at Hafzi henger med i motebildet til våren.

Vi er fortsatt begeistret, men hadde vært enda mer imponert med et større utvalg i plagg og litt mer fornyelse. Og neste år kan med fordel både små ørepynt og roser legges igjen backstage.

hanne

Publisert:

Finn mer innhold om: