Dette koster kjendisene på første rad

For at Rihanna skal sitte på første rad under en motevisning, må man bla opp med minst 600.000 kroner.

På de store moteukene florerer det med kjendiser på første rad. Men som regel er det ikke bare intressen for mote som bringer dem dit, de store stjernene får nemlig betalt for å være der. Store kjendiser skaper blest og ekstra presse rundt visningen, og er god reklame for designeren om kjendisen er en person de ønsker å assosieres ved.

Men denne formen for reklame er ikke gratis. Nettstedet Fashionista.com har funnet ut hvor mye kjendisene får betalt for å dukke opp på motevisninger.

Kjendisdesigner med suksess!Kjendisene digger Victorias kjoler

Falt i pris

De dyreste kjendisene er Rihanna og Beyoncé, som skal ha henholdsvis over 600.000 og mellom 470.000 og 600.000 kroner for å komme, ifølge Fashionista.com.

Andre kjendiser som krever mye penger er Mary-Kate og Ashley Olsen, Julianne Moore, Chloe Sevigny og Maggie Gyllenhaal. Disse kjendisene skal ha mellom 350.000 og 470.000 kroner for å sitte på første rad.

I følge nettstedet skal Jennifer Lopez ha falt veldig i pris de siste årene. Mens hun for fem år siden kunne håve inn rundt 500.000 kroner for en visning, får hun nå betalt rundt 175.000 norske kroner for å komme.

Hun selger flest moteblader. Denne kjendisen er svært populær

Gratis reise og klær

B-kjendiser som Blake Lively og Leighton Meester i Gossip Girl får henholdsvis 300.000 og 240.000 kroner, mens resten av skuespillerne i seieren «bare» får 150.000 hver for å pryde frontraden.

Enkelte stjerner som for eksempel skuespiller Kristen Bell, vil ikke ha penger for å stille opp, men krever å få flybilletter, sminke og klær på huset for å komme.

Alle vil ha håret hennes!Se hvem det er snakk om her

Bannlyser kjendiser

Enkelte designere som Carolina Herrera og Marc Jacobs, har bannlyst enkelte kjendiser fra den fremste raden på deres motevisninger. Skandalekjendiser som Lindsay Lohan og Paris Hilton er noen av dem som ikke er like velkomne på de største visningene, nettopp fordi designerne ikke ønsker at disse kjendisene skal forbindes med deres merker.

Norske jeans favoritt blant stjernene!Les intervjuet med Mardou & Dean

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Hvordan var din opplevelse i dag?