Hollywoods nye svenske stjerneskudd

Den svenske skuespilleren Malin Åkerman (30) er i ferd med å bli en av de hotteste filmstjernene i Hollywood. Hun er nå aktuell med actionfilmen «Watchmen», hvor hun har glitret på filmpremierer verden over i det ene fantastiske antrekket etter det andre.

Mari Glans
Publisert:

Etter flere år med hundrevis av auditions og usynlige biroller, har endelig Malin Åkerman slått igjennom i Hollywood. Hun har de siste to årene gjort seg bemerket i filmene «The Heartbreak Kid» med Ben Stiller og «27 Dresses», men det virkelige gjennombruddet kom nå med actionfilmen «Watchmen», som er en av årets mest hypede filmer i USA.

Malin Åkerman ble født i Stockholm, men flyttet til Toronto da hun var to år gammel. Faren bor fortsatt i Falsterbro i Sverige, og Malin har svensk pass og snakker flytende svensk. Malin Åkerman er også vokalist i rockebandet The Petalstones, og det var slik hun møtte ektemannen Roberto Zincone, som spiller trommer.

I «Watchmen» spiller Malin superhelten Silk Spectre II, og løper rundt i en åletrang latexdrakt. Slikt blir lagt merke til i filmbyen, men vi liker henne best for hennes kule og avslappede stil privat.

- Visse klær trives man i uten at man egentlig vet hvorfor. Jeg liker å føle meg kvinnelig og i min egen alder, sier skuespilleren til svenske Elle. Hun legger til at stilen hennes er langt fra Hollywood-glamour.

- Det viktigste for meg når det gjelder klær er at jeg føler meg komfortabel. Privat elsker jeg lave sko, jeans og t-skjorte, sier hun.

Malin Åkerman ønsker også å benytte sin nye stjernestatus til å reklamere for svensk design. Hun har valgt svenske Valérie Aflalo Freij som sin faste designer, og kommer til å bruke kjolene hennes på filmpremierer og lignende arrangementer framover, ifølge Glamour.se.

–Valérie er en fantastisk designer og det er utrolig morsomt å ha på seg noe svenskt på filmgallaer. Valéries festkjoler er helt unike, sier Malin.

MinMote.no - Norges største moteside

Den nye filmstjernen har også merket negative sider ved å være et kjent ansikt for folk flest. Nå får hun sjelden gå i fred for paparazzi-fotografene på gaten i Los Angeles.

- Jeg sier bare Brad og Angelina. Hallo! Det er ingen som bryr seg om Malin Åkerman og det er bare sløseri med bilder å fotografere meg, fordi det kommer ikke på trykk og fotografene vet det. Men likevel presser de kameraene sine i ansiktet mitt når jeg går ut, sukker Malin.

Etter den store suksessen med «Watchmen» får vi garantert se mer av denne stilsikre svenske skjønnheten i tiden som kommer.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: