Costume Awards

silje
Publisert:

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra gårsdagen. I går var det jo duket for Costume Awards og det ble en kjempehyggelig kveld. Vi startet kvelden på Pressekontaktarne med jentene fra byrået, stylist Line Kirkhus, Julie Kaase fra Kamille og Line Langmo fra Carpe Diem. På festen traff jeg blant annet designer Karina Kjenner Titze, kvinnen bak Undorn. Karina lager de nydeligste kjolene. Redaktør for Costume, Vanessa Rudjord hadde på seg en hvit cocktail-kjole fra Undorn.

Med Celine Aagaard, redaktør i TOPP og bloggeren bak HippieHippieMilkshake, som var ute på første fest etter fødselen.

Celine hadde festens fineste ring fra YSL, som hun hadde kjøpt på net-a-porter.

En brukket arm kunne ikke holde Merete Petterson fra Polhem Pr hjemme, hun kom elegant antrukket i vintagekjole og matchende gips. Slik skal det gjøres når ulykken først er ute! Nina fra Høyer Luxury hos Eger var en glad vinner i fin jakke fra Stella McCartney.

Marthe Kroghs 3.1 Phillip Lim-jakke var helt fantastisk. Marthe er vel også en av de få som klarer å se tøff ut i turban. Julie Kase, mote-og skjønnhetsansvarlig i Kamille kom i kjole fra Reiss of London og Line Langmo i en vakker gulvang kjole med blondedetaljer fra sin butikk, Carpe Diem.

Vibeke Klementsen var bare en av mange som hadde gått for Alexander Wang-fletten jeg er så fan av, superhot. Sidefletter og hvite kjoler er en sikker vinner denne våren. Kjolen min var som sagt fra Velouria Vintage, belte fra YSL og veske fra Chanel.

Nå skal jeg ut på et pressemøte, ta bilder til konkurransen om støvlettene og forbrede meg til morgendagens MGP-sending, håper dere følger med!

PS: Jeg trekker vinnerne av Red Lips på mandag.

Publisert: