Ugler på moten

De kule uglene er tilbake i motebildet. Enten du velger å gå for et stort smykke eller en tøff t-skjorte, er det mystiske dyret en kul detalj til hverdagsantrekket.

silje
Publisert:

Det mystiske dyret har vært ute og inne av motebildet i mange år. Spesielt i form av store smykker som kjeder, ringer og armbånd. I 2007 ble trenden spesielt populær, etter at Kelly Killoren Bensimon, tidligere redaktør for amerikanske Elle Accessories, dukket opp med et stort uglekjede på diverse arrangementer. Kelly Bensimon er en tidligere modell og du kjenner henne også kanskje igjen fra «The Real Housewives of New York City.»

Stjernene handler også kule og billige klær. Her er deres favoritter!

I etterkant har Bensimon blitt saksøkt av sin venninne, som hevder at Bensimon stjal ideen om uglesmykket fra henne. Uansett opphav, fortsetter smykkene til Bensimon å være populære i Hollywood. Nå er hun aktuell med en ny smykkekolleksjon som visstnok blir å finne for slag i kjendisbutikken Kitson i Los Angeles om kort tid.

Nicole Richie designer også populære smykker. Smykkene er flotte og rimelige

Det ut til at en yngre garden i Hollywood har lagt sin elske på den mystiske uglen, godt anført av Shenae Grimes og de andre jentene fra den nye Beverly Hills 90210-serien. Fergie, Bjørk og Vanessa Minillo (ekskjæresten til Nick Lachey) digger også de kule smykkene.

Slik får du stilen

Sats på et stort kjede som Shenae Grimes og la det være fokuset over en enkel t-skjorte eller en genser. Ønsker du et større fokus kan du gå for flere lenkekjeder rundt selve uglekjedet. En t-skjorte med ugletrykk er en enkel og kul måte å inkorporere denne trenden i garderoben. Sats på en søt variant som vist på bildet. Ringer og armbånd i denne stilen er også kult. Husk at Bensimon fikk sin ide fra noen vintagesmykker hun selv hadde i smykkeskrinet, så sjekk ut bruktbutikker eller ebay.com hvis du ønsker deg de originale smykkene.

Relevante artikler videre:

Kjendisene får ikke nok av 80-tallet. Sjekk de kule jeansene!

I høst er det kule kroppsmykker som gjelder. Sjekk den tøffe trenden her!

Stjernestylisten Rachel Zoe elsker også smykker. Se hennes private smykkesamling!

Turkis og korall er vakre sommerfarger på smykker. Her ser du våre favoritter

Publisert: