Bli festfin i paljetter

Skal du på fest i sommer er paljetter en sikker vinner. Enten du velger å gå for en paljettkjole eller en bukse i det skinnende stoffet, vil du garantert glitre i hverdagen, til  fest eller i bryllup.

silje
Publisert:

Paljetter er en god investering i sommer. Denne trenden fortsetter også utover høsten, så plagg i fargene dus rosa, svart, blått, sølv eller gull er sikre vinnere til garderobeskapet. Er du heldig finner du noen flotte paljettplagg på sommerens store salg.

MinMote.no - Norges største moteside

Flott i kjole

Velger du å gå for en paljettkjole, så sørg for at du bruker minimalt med tilbehør. En kjole som glitrer flott, blir lett som et juletre hvis du pøser på med kjeder og armbånd. Tenk på at kjolen er et smykke i selv, og gå for et par kule sko og en tøff veske. Ikke la tilbehøret stjele oppmerksomheten, det er kjolen som skal stå i sentrum for denne looken. Sko med nagler eller beige pumps er flott til denne stilen. Skal du i et trendy sommerbryllup eller på tidenes fest, er paljetter en sikker vinner.

MinMote.no - Norges største moteside

Sommerens tøffeste bukser

De tøffeste jentene går for en paljettbukse i sommer. Den skal gjerne være i gull, hvit eller sort. Stine Goya lager de mest fantastiske buksene, men ønsker du en rimeligere variant sjekker du ut billigkjedene. Bruk buksen med en skinnjakke eller gå for 80-tallsvarianten med militærjakke eller olajakke.

Tilbehør

Synes du det blir for voldsomt med helt antrekk med paljetter, kan du fint velge deg en glittrende veske eller et par sko med litt paljetter. Har du en formfull kroppsfasong, anbefaler vi paljetter som tilbehør. Veske og sko er perfekte accessoarer og gir liv til ethvert antrekk.

Les også: Paljetter til hverdags

Secondhand og vintage

De aller fineste paljettplaggene finner du på ebay og i secondhand eller vintagebutikker. Plaggene fra 8o-tallet er unike og er ofte mye mer forseggjort enn ny design. Let etter plagg med spennende mønster og steiner. Tenk på kjøpet som en investering. Kjøper du deg en paljettjakke eller en kjole, kan du garantert bruke denne utover høsten også. Er du tøff nok, kan du fint bruke paljetter til hverdags også. En topp med paljetter og jeans er et kult hverdagsantrekk.

MinMote.no - Norges største moteside

Tips: Husk at det kan være vanskelig å vaske paljetter. Håndvask går ofte greit, men vær forsiktig med vintageplagg, de farger lett av og du kan lett miste masse paljetter i vasken. Tar du deg en real omgang på dansegulvet, anbefaler vi deg å levere kjolen til rens dagen derpå.

Følg minMote på Twitter.

Forhandlere:

Gullkjole fra Nelly.com ca 1500 kr.

Paljettvest fra Cubus 300 kr.

Sølvtopp fra Cubus ca 300 kr.

Vintagejakke fra butikken Treasurechest vintage på ebay, startbud på ca 100 kr.

Gullbukser fra stinegoya.com ca 4000 kr.

Svart kjole fra H&M ca 400 kr.

Blå veske fra asos.com ca 1300 kr.

Skjørt fra Gina Tricot ca 250 kr.

Publisert: