Gisele Bündchen er tilbake på catwalken

Gisele Bündchen (29) er en av de mest ettertraktede og best betalte modellene i verden. I går gjorde hun comeback på catwalken kun seks måneder etter at hun fødte sin første sønn.

silje
Publisert:

Supermodellen har vært en gjenganger på catwalken for store navn som Valentino, Dolce & Gabbana og Christian Dior. Hun har figurert på utallige forsider av moteblader som Vogue, Elle og Vanity Fair. Hun har tidligere hatt en lukrativ avtale med Victoria's Secret, har sin egen kolleksjon med sandaler og satser nå også på en egen skjønnhetsserie kalt Sejaa.

Dette har supermodellen Gisele Bündchen i sminkepungen!Les mer her

De siste månedene har derimot supermodellen valgt å være hjemme med sønnen Benjamin, som ble født i desember. Bündchen giftet seg med den kjente amerikanske fotballstjernen Tom Brady i februar i fjor og paret bor for tiden i USA.

Gisele Bündchen valgte å legge sitt comeback til moteuken i hjemlandet Brasil og Sao Paulo Fashion Week. I går var hun å se på catwalken for merket Colcci som viste sommermoten for 2010/2011, skriver Yahoo. Den langbente skjønnheten har vært en gjenganger på catwalken i hjemlandet, men uteble under moteuken i januar, fordi hun ble mamma i desember.

På tide med noe nytt i garderoben?Her er minMotes junifavoritter!

Nervøs før visningen

Den brasilianske modellen hadde kun tre antrekk under gårsdagens visning, men viste at hun har fått tilbake supermodellformen etter graviditeten. Ifølge modellen selv, skal hun ha hatt litt sommerfugler i magen før hun entret catwalken for første gang på seks måneder.

- Jeg var ganske nervøs. Men det gikk over all forventning, sier Gisele Bündchen til den brasilianske nettsiden Estado de Sao Paulo.

Men sønnen var ikke med under moteuken i Brasil.

- Han er hjemme. Det hadde ikke vært riktig å ta han med hit når jeg jobber, sier supermodellen.

Bündchen prydet forsiden av amerikanske Vogue allerede i april. Da fortalte hun magasinet at hun hadde trent kung fu og yoga inntil to uker før fødselen for å holde seg i form. I følge supermodellen skal det også ha vært et helt bevisst valg å ikke jobbe under graviditeten.

- Jeg ville nyte graviditeten mest mulig. Jeg jobbet kun med de kontraktene jeg allerede hadde og de fikk bare vise ansiktet mitt. Jeg følte at graviditeten var et spesielt øyeblikk i livet som jeg ville nyte fullt ut, sier Gisele Bundchen til Vogue.

Relevante saker videre:

Gå for den lille hvite i sommer.Slik får du stilen!

Få gode skjønnhetstips før sommeren!Skjønnhetsekspert Mari Ruus vet råd.

Publisert:

Finn mer innhold om: