Stjernene skinte på «Gullruten»

Det var duket for en kjolefest da norske kjendiser inntok «Gullruten» i går kveld. Det var både glamorøst på den røde løperen og på scenen under festlighetene i Bergen.

silje
Publisert:

Norsk design

Programleder Dorthe Skappel (47) holdt som vanlig høyt tempo med flere skift under det glamorøse «Gullruten»-showet. Skappel har ikke alltid vært like heldig med valg av antrekk, men lørdagens kjoler var noen av programlederens bedre valg. Kveldens antrekk var signert to populære norske designere, drømmedesigneren Leila Hafzi og Tina Stefenakk Hermansen bak TSH. To helt ulike designere, men begge populære på hver sin kant.

Leila Hafzi er kjent for sine vakre og elegante kjoler, mens TSH-designeren er mer kjent for sin glamorøse look. Skappel åpnet showet i en glittrende paljettkjole fra TSH, fusketatoveringer fra Chanel på låret og store puddelkrøller. Skappel avsluttet showet med en nydelig kjole fra Hafzis nyeste brudekolleksjon.

Drømmedesigneren Leila Hafzi satser på brudekolleksjon. Se de vakre kjolene her!

Skappel har ved flere tidligere anledning valgt norsk design til «Gullruten», hun har både båret design av Kjell Torheim og Kristian Aadnevik, som for tiden er bosatt i London. Hun har tidligere uttalt til Nettavisen at hun synes det er svært morsomt med alt oppstyret rundt kjolene.

Dorthe Skappel designer også badetøy. Se video med Dorthe her!

«Den lille sorte»

Nesten alt som kunne krype og gå av norske kjendiser hadde funnet veien til «Gullruten»

lørdag kveld. Mange av de kvinnelige gjestene hadde valgt elegante svarte kjoler, men også mer sommerlige farger for anledningen. Under fjorårets utdeling var det sterke farger som gjaldt, og det var flere av stjernene som gjentok suksessen fra i fjor. I tillegg satset mange på klassikeren «den lille sorte».

Programleder Anne Kat Hærland var en av kjendisene som møtte i «den lille sorte» fra Diane von Furstenberg. Med gigantiske solbriller, var det ikke tvil om hvem som var kveldens diva på den røde løperen. TVNorges Programleder Henriette Bruusgaard, var elegant i en svart asymmetrisk kjole med stilig sideskill. TV2-værdamene stilte alle i svart for anledningen signert norske Venti Uno og spesielt Isabell Martinsen skinte i en asymmetrisk kjole med store draperinger.

Hyllet 80-tallet

80-talls dronningene Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh stilte begge i svart, tyll, fløyel og rosa pumps (som de senere brukte som en del av sceneantrekket). Muligens var det en hyllest til Bobbysocks-dagene og det overdådige 80-tallet, siden de i disse dager satser på et comeback nøyaktig 25 år etter at de vant Eurovision med «La det Svinge».

Nadia Hasnaoui gikk for blått fra topp til tå, mens kona til Stian Barsnes Simonsen Jannicke Kvamvold kastet seg på paljettrenden med en kjole med dyp utringning og skarpe skuldre.

Skandaledronningen Marianne Aulie kom i en lilla ettersittende Hervé Léger-kjole. Den duse lillafargen var flott, men de lilla bootsene kunne vært byttet ut med et par stiletter. For øvrig skiftet Aulie hele tre ganger, før hun tilslutt bestemte seg for en gullkjole og rosa pumps. «Gullruten»-vinner Anne Lindmo hadde valgt dyreprint i sølv og svart fra Kameleon for anledningen. Dominerende grønn kjole, røde lepper og blå øyenskygge blir i det meste laget, selv for komiker Christine Koht. Velger man sterke farger, lønner det ofte å holde fokuset på en farge og tone ned resten av antrekket.

Relevante saker videre:

Silje møtte tatoveringsstjernen Kat Von D. Se Shop med en kjendis!

Stjernene elsker pudderfarger. Slik styler de trenden.

Esmod-elev vant tur til London med undertøy designet av disketter!

Publisert:

Finn mer innhold om: