Shopping i LA og andre spørsmål

Les mer om min siste tur til Los Angeles her.

Jeg holder som lovet og kjører igang en ny runde med utvalgte spørsmål.

1. Hei Silje, jeg er en mann på nesten to meter høy, slank, som sliter med å finne klær som passer. Har du butikker å foreslå i Oslo? Tobias.

Svar: Hei Tobias,

Både Match og VIC har mye fint til høye, slanke menn. I tillegg vil jeg anbefale deg å sjekke ut ebay, siden amerikanerne ofte er flinkere enn oss på dette området. Puma, Ralph Lauren, Polo, Lacoste er fine merker. Bare sørg for å ta mål av deg selv og sjekk lengden på genserne, t-skjorten osv. Lykke til!

2. Hei Silje, jeg skal på shopping i Los Angeles denne påsken, hva anbefaler du? Andrea.

Svar: Hei Andrea,

Jeg liker best å shoppe på Melrose. Der ligger både eksklusive vintagebutikker som Decades, men også rimeligere butikker somWasteland og Amercian Vintage. Du finner også mange skobutikker og Urban Outfitters på Melrose. Beverly Hills shopping senter er et must for butikker som Forever 21, Steve Madden, Aldo og mye mer. Sjekk ut reisebloggen min fra sist tur her og www.la.com for flere råd.

3. Er egentlig tights inn eller ut? Hilsen Ann Kristin

Svar: Jeg tror nok ikke vi blir kvitt tightsmoten med det første. For det første er det meget behagelig, for det andre så er det kult, stylet på rett måte. I vår ser vi denimtights, svarte lakktights og tights i sterke farger i motebildet. Bruk tightsen til en kul topp eller en blazer, til olajakken og en kort kjole, eller med en hvit herreskjorte og høye pumps.

4. Hvordan sikrer du at tingene du kjøper ikke er piratkopier? Mia.

Hei Mia,

Det gjør jeg ved å sjekke ut alle ebay sine guider til hvordan du lærer deg å se hva som er fake eller ekte. Les også våre guider her. Ved å sjekke selgerens feedback, vite forskjellen på søm på vesker, logo osv, kan du sikre deg relativt godt. Er det for godt til å være sant, er det som regel det.

5. Hvor er kjolen på headeren fra?

Svar: Den er fra H&M og er vel 1 år gammel. Synes du fasongen er fin, anbefaler jeg deg å lete etter 50-talls kjoler. Tonica, Velouria Vintage, ebay og UFF kan ha lignende.

6. Hvordan skal man kle seg når man er over 50?

Svar: Det kommer helt ann på kroppstype. Er du liten og nett passer det fint med chinos, t-skjorter og blazere a la Jackie Kennedy. Er du rundere i formen, er det fint med kjoler med liv som setter fokus på midjen. En skjortekjole eller omslagskjole passer også fint til begge disse fasongene. For inspirasjon anbefaler jeg deg å kjøpe Harper`s Bazaar som alltid har gode råd i delen "Fabulous at every age" eller Instyle.

MinMote.no - Norges største moteside

Hvordan var din opplevelse i dag?