Bli inspirert til julefesten

Vet du ikke hva du skal ha på deg på julebordet? Bli inspirert av stjernenes beste antrekk fra uken som gikk.

Penelope Cruz kom til London-premieren på filmen «Nine» i en grå kjole dekket av perler med slep fra Ralph Lauren. Tilbehøret bestod av diamanter fra Chopard og en clutchveske fra Ralph Lauren.

Den alltid like trendy Kate Bosworth kom til lanseringsfesten for Sonia Rykiels undertøyskolleksjon for H&M i en glitende kjole med en stor sløyfe i livet fra Sonia Rykiel. Legg merke til de søte pumpsene med sløyfer bak.

Miranda Kerr var på MTV-showet «It's On With Alexa Chung» forrige uke, og kom i sorte jeans med høyt liv, en enkel sort topp og sort blazer, sammen med sorte semskede ankelboots fra Christian Louboutin.

Kate Hudson kom til premieren på filmen «Nine» i en hvit, stroppeløs kjole fra Atelier Versace, med perlebrodert liv og skulpturelt skjørt. Til kjolen valgte hun enkle diamantøredobber og sølvfargede pumps med platå.

Du trenger ikke gå i kjole!Her er tre alternative antrekk til julebordet

Velger norsk design

Taylor Momsen hadde på seg et kult hverdagsantrekk da hun spilte inn en ny episode av «Gossip Girl» i New York i forrige uke. Her er det de blå ankelbootsene som er i fokus og frisker opp de nøytrale fargene ellers i antrekket.

Charlotte Thorstvedt har hatt på seg flere kjoler fra norske designere under X-Factor, og på fredag hadde hun på seg en kort fløyelskjole med overdimensjonert sløyfe fra Fam Irvoll. Den dype utringningen og korte lengden lager en kul kontrast til den ellers søte kjolen.

Se bildene fra Fam Irvolls vårkolleksjon.Norges mest elleville designer

Natalie Portman kom til Gotham Independent Film Awards i New York i en paljettkjole fra Proenza Schouler. Den vide fasongen på minikjolen gjør den ekstra kul. Legg merke til den lille sølvvesken som er formet som en discokule.

Nicole Kidman valgte et mer nedtonet antekk enn sine kolleger på premieren av «Nine». Hele antrekket er fra Azzedine Alaias vårkolleksjon 2010, og de røde leppene passer godt til det pudderfargede skjørtet og den hvite blazeren.

Relevante artikler videre:

Populære designerkjoler!Stjernene elsker Victorias kjoler

Trender til fest!Sort, pudder og paljetter

« Den lille sorte» passer uansett.Les saken her!

Formfull?Mote for store størrelser

Hvordan var din opplevelse i dag?