Ti tøffe skinnjakker

En tøff skinnjakke hører våren til. Sats på en lysere variant og møt våren i grå, pudder eller beige denne våren.

silje
Publisert:

En fin skinnjakke er en god investering uansett sesong. Denne våren går vi lysere tider i møte og spesielt duse farger som lysegrå, beige og mocca er populære vårfarger. Den svarte klassikeren går aldri av moten, men skal du investere i en ny jakke til våren, finnes det utallige modeller i både imitert og ekte skinn i lyse vårfarger.

Klassisk

Den klassiske skinnjakken er en modell som varer i mange sesonger. En svart, mørkebrun eller beige modell uten for mange detaljer, er sikre kjøp som ikke går av moten. En skinnjakke er et av nøkkelplaggene i en garderobe og kan brukes både til hverdags og fest. En skinnjakke bør kunne brukes til jeans og skjørt i hverdagen, men også over fine kjoler på fest.

Klassikerne ruster aldri.Her er flere garderobeklassikere som varer!

Trendy

En trendy skinnjakke følger sesongens trender og er gjerne i bikerstil eller pilotinspirert. Denne våren er det blant annet nagler, frynser, skarpe skuldre eller uniformspregede modeller som står sterkt i motebildet. Rynkete skinnstoff er også i vinden. Semskede modeller og 70-talls fasong med knyting i livet er også sikre vårvinnere. Fargene går gjerne i beige, brunt og pasteller.

Flere hotte trender? Her er 12 av vårens tøffeste trender!

Vil du bruke skinnjakken nå, kan du style den med en tykk ullgenser eller en fuskepelsvest for å holde varmen. En annen tøff look er å bruke en olajakke under skinnjakke, det gir en annerledes look. Legger du litt ekstra penger i kvalitet og skinn, finner du garantert en modell som du kan ha mye glede av i mange år fremmover.

Relevant artikler videre:

Silje digger trenden med falske tatoveringer.Les bloggen hennes her!

Ut på shopping?Her er ti trendy vårkjøp.

Rødt er tøft.Stjernene velger rødt på rød løper.

Moteassistent: Gunhild Haatveit

Publisert:

Finn mer innhold om: