Ukens best kledde

Ukens best kledde stjerner boltret  seg i sorte kjoler med noen unntak i hvitt og blått. Detaljer som blonder, markerte skuldre og draperinger gjør antrekkene mer spennende.

Mari Glans
Publisert:

Gwen Stefani er tilbake i rampelyset etter at hun fikk sin andre sønn i fjor. Stefani kom til den årlige «Night of the Stars» i New York i forrige uke i en sort chiffonkjole kombinert med pumps, belte og clutchveske i lakk. Gwen Stefani droppet sine knallrøde signaturlepper, og gikk for en lys lipgloss til den kraftige eyelineren.

Skuespiller Camilla Belle kom til «2009 Rodeo Style Awards» i en nydelig hvit kjole med fjær og blondedetaljer fra Marchesas vårkolleksjon. Belle holdt tilbehøret enkelt og elegant, og valgte en sølvfarget clutch og sorte, enkle sandaler.

Blake Lively stilte på «2009 Angel Ball» i New York i en todelt kjole fra Victoria Beckhams vårkolleksjon. Lively brukte kjolen sammen med pumps fra Christian Louboutin, og holdt tilbehøret enkelt med matchende ring og øredobber.

Hilary Swank topper ukens best kledde i en fantastisk greskinspirert kjole fra Vionnet. Den blå fargen og draperingene kler Swank helt perfekt, og kjolen stjal oppmerksomheten under premieren på Swanks siste film, «Amelia».

Grått er hot denne høsten!Se hvordan stjernene bruker trendfargen

Enkelt og elegant

På lanseringen av «Gucci Icon-Temporary Flash Sneaker Store» kom Leigh Lezark fra The Misshapes i en metallisk minikjole med sorte detaljer. It-jenta brukte matte sorte strømper og sorte pumps til, og det eneste smykket var en stor ring på venstre hånd.

I høst skal smykkene være store!Få inspirasjon her!

Skuespiller Ginnifer Goodwin så nydelig ut på «Enviromental Media Awards» i Los Angeles forrige uke. Den lyse stroppeløse kjolen ble markert med et sort belte i livet og sort veske. Enkelt og elegant.

Olivia Wilde, mest kjent fra TV-serien «House» valgte en sort kjole med blonder fra Stella McCartney da hun møtte opp på «Enviromental Media Awards» på søndag. Wilde viser her et eksempel hvordan man kan få en veldig sexy kjole til å se elegant og sofistikert ut.

Q Awards ble arrangert i London mandag, og kveldens best kledde var ingen ringere enn Sophie Ellis-Bextor. Popstjernen kom i en sort klassisk kjole med store puffermer, sorte enkle pumps og en metallisk clutchveske.

Relevante artikler videre:

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her

Kle deg som stjernene!Bli kul i blazer

Lyst på en sexy festsminke?Slik sminker du sotede øyne

Publisert: