Slik får du den klassiske stilen til Katie Holmes

Skuespilleren Katie Holmes (32) er alltid elegant på rød løper. Hun kjører gjerne en klassisk stil med svart, hvitt og innslag av høstens herretrend.

Jeanette Farvik
Publisert:

Herretrenden kom allerede inn i motebilde i vår og fortsetter utover høsten. De maskuline tendensene som smale herrebukser, dresser og skarpe snitt, var blant annet å se på visningene til Celine, Yves Saint Laurent og Jil Sander.

Katie Holmes er kjent for å være tidlig ute med det siste nye, og bruker herretrenden med en suksess. Holmes har en elegant og feminin stil på den røde løperen. Klassikeren svart og hvitt går aldri av moten, men også mørkeblå nyanser er et hot tips denne sesongen.

En lys og litt oversized blazer eller smokingjakke med oppbrett på armene og et par røffe ballerinasko gjør antrekket mer feminint enn mandig. Balanser de feminine og maskuline plaggene for en sofistikert og gjennomført stil.

Stjel stilen fra catwalken. Få gode tips av Mote-Silje!

Enkelt

Skal du prøve deg på herretrenden i høst, så gjør det enkelt.Velg et plagg som skal fremheves, Holmes har valgt å fremheve blazeren som også er en hit i høst. Blazeren er å finne i de fleste klesbutikker, og er i mange varianter. Tweed, ruter eller ensfarget, her et det bare å velge og vrake i høstmaterialene. Blazeren går aldri av moten, og du har sikkert allerede en variant som kan brukes hjemme.

Feminint

Herretrenden tror mange kan være vanskelig å style, men det er ganske enkelt. Velg små detaljer for å fremheve det feminine. Gjør som Holmes og bruk ballerinasko til stramme, smale bukser og myke glamorøse krøller. Grafiske smykker, røde lepper eller et par mokasiner, kan også gjøre looken enda mer gjennomført.

Det er ikke mye som skal til for å få inn herretrenden inn i garderoben din i høst, det er de små detaljene som gjør antrekket.

Relaterte saker videre:

Dette må du ha i høst. 8 hotte høstkjøp i august.

Stjel stilen til Kate Moss. Her.

Andre fine kjendiser. Hvem kledde denne kjolen best?

Publisert:

Finn mer innhold om: