Slik gjør du suksess med jobbantrekket

Ivanka Trump (30) er en av de mest kjente businesskvinnene i USA. Her er hennes beste tips for å se bra ut på jobb.

Sara Johannessen
Publisert:

- Dropp mye sminke og sats på statementsmykker og fargesterke plagg kombinert med klassiske blazere og pumps og ballerinas, oppfordrer businesskvinnen til Instyle.

Datteren til Donald Trump går i sin kjente fars fotspor og er å se på tv-serien «The Apprentice » som dommer denne sesongen. I tillegg er hun visepresident i «The Trump Organization», sko, smykke- og veskedesigner og modell. Hun vet å kle seg og vekker oppsikt både på TV, på arbeidsplassene og på den røde løperen.

Flere fine jenter: Slik får du stilen til Pippa Middleton.

Farger

- Jeg elsker å bruke farger på jobben, men ton gjerne ned fargeeksplosjonen med en blazer eller cardigan forklarer Trump.

Bruk en knallfarget skjorte, en topp med neonfarger eller en elegant kjole med sterke fargekombinasjoner. Da er du både klassisk og i tiden, for i sommer skal det være knallfarger.

Ivanka er ofte observert i knallfargede kjoler eller sko som bokstavelig talt setter farge på jobbantrekket.

Knallfarger er flott. Se kjendisene i hippiemodus hos Petter Stordalen.

Smykker

- Jeg går ofte rett fra jobb og på middagsselskaper, så for meg er det lurt å ha noen statementsmykker liggende for å forvandle jobbantrekket til et festantrekk med enkle grep. Fine øredobber og store smykker kan gjøre ethvert antrekk mer spennende, sier Trump.

Store ringer er hot. Her er årets statementringer.

«Den lille sorte»

«Den lille sorte kjolen » er et klassisk abeidsantrekk. Er kjolen kort kan du bruke tights eller strømpebukser til for å få den rette tekkelige looken.

- Jeg elsker omslagskjoler og bandasjekjoler i svart. Særlig kjolene til Diane von Furstenberg, de skaper en fin silhuett og er mitt absolutte møteantrekk, forklarer Ivanka Trump, og legger til:

- Jeg er gravid nå, og disse kjolene passer også helt perfekt til en voksende mage.

Stjernene kom i sort og kort på Billboard i helgen. Se kjendiskjolene her.

Hvitt og beige

Beige skjørt, bukser og tilbehør kombinert med hvite topper, skjorter og skjerf skaper en elegant stil og gjør deg klar for viktige møter.

Piff opp antrekket med store smykker og armebånd. Ha utslått hår og lett makeup for å bevare den nedtonede stilen.

Beige sko forlenger beina. Se minMotes store skoguide her.

Kjoledress

Ivanka elsker kjoledresser (kjoler som har dobbeltspent knapper og har samme form som en trench).

- Jeg er stor fan av kjoledresser i skinnende stoffer som sateng og silke. Det fremhever kroppen og er meget elegant på arbeid.

Pumps

Klassiske pumps er et must i enhver fashionistas garderobe, skal vi tro Ivanka.

- Min personlige favoritt er knallrøde pumps med åpen tå, gjerne i lakk, sier hun.

Ivanka Trump har et eget kles- og skomerke som produserer forskjellige typer sko. Ivanka har hentet mye inspirasjon fra sin egen skogarderobe og rød lakk, svart og hvitt og beige er gjengangere i den populære skokolleksjonen.

Klassisk veske

Enhver arbeidskvinne bør investere i en arbeidsveske det oser stil av. Ivanka Trump bruker både vesker fra sin egen kolleksjon, men også store designervesker på jobb. Klassiske merker som blant annet Jimmy Choo, Michael Kors og Hermés dukker til stadig opp på armen hennes.

Ballerinasko

De tidløse ballerinaskoene er elegante, klassiske og praktiske for en arbeidskvinne. Et tips er å alltid ha et par ballerinas på jobb eller i vesken. Kjøp sko i skinn, da varer de lenger, tar bedre vare på føttene dine, vier seg ut og tilpasser seg beina dine bedre.

Sminke

- Ikke bruk mye sminke på jobb. Dropp altfor mye pudder og leppestift og sats på mineralsminke og lipgloss. Om du skal ut rett etter jobb er det lett å rocke opp sminken ved å legge enkle sotede øyne og litt farge i kinnene, forklarer Ivanka Trump.

Bruk lipgloss for å få skinnende lepper og et par strøk med mascara for å åpne blikket. Ha med en liten pung med ekstra sminke så du kan rette og freshe opp makeupen i løpet av dagen.

Dette er sommerens beste mascaraer. Se minMotes store mascaratest.

Elegant hår

- Jeg lar nesten alltid håret henge løst. Jeg grer det godt ut om morgenen og lar det leve sitt eget liv, tipser Ivanka.

Lag en enkel flette, sett opp en litt høy hestehale eller lag sommerens frisyre: ballerinatoppen, da er du både praktisk, fin og midt i mote-blinken.

Relaterte saker videre:

Derfor er søsteren et moteikon.Se bildene her.

Lyst til å prøve noe ny sminke? Sjekk ut make-up trender gjennom tidene.

Mer sminketips. Dette har Marion Ravn i sminkepungen.

Linn strålte i Norsk design. Se Leila Hafzi sine kjoler.

Publisert:

Finn mer innhold om: