Stjel stilen til Emma Watson

Fra søt og nerdete, til sexy og stilsikker. Med kort hår og upåklagelig stil har Emma Watson sin karakter, Hermine fra kassasuksessen Harry Potter blitt hennes rake motsetning. Slik stjeler du stilen hennes.

«Som en piknik på Themsen», slik beskriver den kunstriske lederen for Burberry, Christopher Baily fotoshooten Emma gjorde for dem tidligere i år. Dette er andre gang den klassiske skjønnheten står modell for merket. Tidligere har hun også jobbet for Chanel, og hun har vært forsidepike for flere store magasiner. Marie Claire og Vogue er bare noen av bladene hun nylig frontet.

Usikker på hva du skal ha på deg på fest og julebord? Finn den perfekte partykjolen her!

Forandring fryder

Med krøller og sort heksekappe, er det lite som minner Emma Watson om nesevise men dog så søte Hermine i de kjente Harry Potter-filmene. Men med grell-grønn genser og formløse gule bukser markete ikke Watson seg som noe stor motedronning på hjemmebane heller, da hun tok sine første steg på den røde løperen i 2001. Men mye har forandret seg siden den gangen.

Trenger du tips til å legge den perfekte partysminken? Her finner du oppskriften!

Less is more

Det er ikke uten grunn at Glamour Magazine stemte frem den vakre skuespillern som Storbritannias best kledde kvinne i 2010. Hun har en tidløs klassisk look og kler seg deretter.

Skjønnheten har en tendens til å følge slagordet «less is more» når det kommer til klær og tilbehør. Hun kler seg avslappet, men alltid med en edge. Ensfargete bluser, blazere, trenchcoats og kjoler med enkle snitt kombinert med ballerinasko, øredobber og oppsatt hår, er derfor antrekk du ofte ser henne i. Hun er også flink til å kombinere klær som i utgangspunktet ikke passer sammen. For at det ikke skal bli for sukkersøtt, røffer hun derfor gjerne opp en kjole med for eksempel en sort skinnjakke eller et par kule pumps. Hun kan også finne på å ta på seg en slitt olashorts med en søt, feminin bluse til og flate sko. Trikset er bare å ikke overdrive.

Usikker på hvordan du skal ha håret ditt på fest?Her finner du tips til en enkel og glamorøs frisyre

Gå for langt på fest

På den røde løperen ser man ofte Watson i lange, fantastiske gallakjoler og høye sko. Lange maxikjoler og skjørt gir et voksent og moderne utrykk, og passer like bra på sommeren som på vinteren. Sett gjerne håret opp for å fremheve skuldre og brystparti. Ofte er kjolen nok i seg selv, så dropp kjede og velg enten enkle øredobber, armbånd eller en kul ring. En stilig clutch hjelper også å gi deg den rette looken. Ettersom den lange kjole vil ta mesteparten av fokuset kan du godt velge lave sko hvis du vil tone det ned.

På leting etter høye festsko?Finn din favoritt her!

Kort er hot

Emma ser fantastisk ut med kort hår. Det korte håret fremhever ansiktet hennes og gir henne en edge hun ikke hadde før. Å klippe håret kort kan virke en smule drastisk, men forandring fryder og Watson er et godt eksempel på at en hårklipp gir en helt ny look.

Andre relevante saker:

Modig nok til å klippe håret kort? Slik varierer du den korte frisyren!

Få stjernestilen! Stjel stilen til Drew Barrymore her!

Klassisk statement! Stjel stilen til Olvia Palermo her!

Lyst på stilen til jentene i gossip girl? Stjel stilen til Blake Lively her!

Hvordan var din opplevelse i dag?