Stjel stilen til Rachel Bilson

Rachel Bilson ble først kjent som Summer Roberts i TV-serien «The O.C». I ettertid er hun mer kjent for sin kule klesstil enn for skuespillerprestasjonene. Slik kan du kopiere stilen hennes.

Mari Glans
Publisert:

Rachel Bilson har en enkel og tilgjengelig stil, og er alltid oppdatert på de siste trendene. Hun er ikke redd for å prøve ulike stiler, og mikser de søte kjolene sine med maskuline plagg som blazer og hatt.

Populær fashionista

Rachel Bilson er en gjenganger på «mest sexy-lister» i diverse herremagasiner, men er ikke bare populær hos guttene. Etter suksessen med «The O.C» har mange fått øynene opp for denne stilsikre fashionistaen, og hun har vært på coveret av flere store moteblader, som amerikanske Nylon og Cosmopolitan.

Selv om hun følger trendene, er hun opptatt av å ha sin egen stil.

- Jeg har alltid beundret Kate Moss fordi hun følger sin egen stil og prøver nye ting, uten å bry seg om hva andre synes. Og jeg respekterer folk som Diane Keaton, som alltid kler seg individuelt. Jeg synes det er viktig å kle seg som man vil, og ikke som alle andre, sier fashionistaen.

MinMote.no - Norges største moteside

Vintage-fan

Hennes favorittdesignere er Chanel og Stella McCartney, men hun handler også mye vintage, spesielt sko og vesker.

- Jeg er vintage-fan, og liker å blande vintage med designerklær. Det er en måte å utrykke stilen min på. Jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive stilen min, den forandrer seg stadig, sier hun til FutureMovies.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: