Kle deg nakent i sommer

Toner av hudfarget og pudder var en klar trend da de store motehusene viste sine vårkolleksjoner på catwalken. Store motehus som Stella McCartney, Donna Karan og Valentino viste toner av "nude" i forskjellige varianter. Kjendisene elsker den nakne trenden.

silje
Publisert:

Angelina Jolie skapte store overskrifter da hun dukket opp i en "nude" kjole fra Versace i Cannes sist uke. Med røde lepper og mannen Brad Pitt som sitt eneste accessoar, stjal hun mildt sagt showet på den røde løperen. Skuespillerkollega Penelope Cruz valgte også å kle seg i hudfargede toner under filmfestivalen. I kjole fra Dolce Gabbana og sko fra Christian Louboutin sjarmerte den spanske skjønnheten journalister og fotografer. Star Trek skuespiller Zoe Saldana, valgte derimot en mer safari-inspirert kjole med flotte draperinger under festivalen. Saldana gikk for tilbehør i gull til for å bryte opp den lyse looken.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik får du stilen

Velg en kjole i pudder som passer din hudtone og hårfarge. Er du mørk i håret, passer det best med lyse nyanser. Er du derimot blond, kan det være lurt å velge litt mørkere hudtoner. Ønsker du deg en look fra topp til tå som Cruz, velger du en kjole som komplimenterer din hudfarge. Synes du en kjole blir for mye, kan accessoirer i de hudfargede tonene være å foretrekke. Sko i puddernyanser forlenger bena og passer perfekt til de fleste antrekk.

MinMote.no - Norges største moteside

Pass på at du er nøye når du velger nyansene av hudfarget til din hud, så du ikke ender opp med å forsvinne. En mulighet er å gjøre som Angelina og sette farge på leppene med en rød leppestift. Da vil du bryte den sarte looken med en spennende farge. En orange eller en rosa veske kan også sette farge på et helfarget pudderantrekk. Gull, sølv, grått og hvitt er også farger som lett lar seg kombinere med de hudfargede tonene.

Følg minMote på Twitter
Publisert: