Slik skal du kle deg i 2010

Eric Daman er stylisten som setter trender verden over gjennom TV-serien «

Mari Glans
Publisert:

Gossip Girl». Han har plukket ut de viktigste plaggene du trenger for å være like trendy som Blair, Serena og Jenny i 2010.

Jenter verden over kopierer flittig de kule antrekkene som blir vist i den populære TV-serien, og hver karakter har over 80 forskjellige antrekk i løpet av en sesong.

Stylisten er nødt til å ha god oversikt over trendene som kommer, garderoben til jentene i serien er nemlig over fem etasjer og er fylt til randen av designerplagg, vintageplagg og klær fra kjedebutikker.

Les mer om antrekkene deres her!Garderoben deres er verdt 110 millioner

Trendene som gjelder

Til New York Post har stylist Eric Daman plukket ut de viktigste trendene for året som kommer. Disse plaggene kommer vi også til å se på skuespillerne i den nye sesongen av «Gossip Girl».

Statementarmbånd

Jentene i «Gossip Girl» pynter opp antrekkene med store smykker, og spesielt kraftige armbånd blir en viktig trend i året som kommer.

- Alt handler om å blande forskjellige materialer. Emaljerte armbånd kommer til å bli stort i 2010, sier Daman til New York Post.

Synlige glidelåser

Stylist Eric Daman setter gjerne inn en glidelås på plagg som ikke har riktig snitt. På den måten får han riktig fasong og en trendy detalj på plaggene.

- Jeg gjør det bare på enkle plagg slik at jeg ikke ødelegger designet, sier Daman.

Mønstrete strømpebukser

- Gutter elsker disse. De er veldig sexy og er en fin tolkning av en mer moderne nettingstrømpe. Om vinteren kan du ha en hudfarget strømpebukse under for å holde varmen, tipser stylisten. Han røper at Taylor Momsens strømper på bildet under kommer fra DKNY.

Få flere tips fra Eric Daman!Stylistens beste motetips

Håndmalte mønstre

Stylisten drar fram Erdem og Diane Von Furstenberg som eksempel på designere som har perfekte mønstre denne sesongen.

- I år skal mønstrene være håndmalte og se nesten ut som et Monet-maleri, mener Eric Daman.

Kopier antrekkene fra serien!Slik får du Gossip Girl-stilen!

Grått

- Den nye tolkningen av grått er at det er den nye sorte, altså en helt nøytral farge. Grått er idiotsikkert, sier Daman, og mener at fargen er essensiell i enhver vårgarderobe i 2010. Serena blir sett i flere flotte kåper og jakker i grått i den nye sesongen av «Gossip Girl».

Strukturert

Plagg med detaljerte og konstruerte snitt blir en enda større trend i det kommende året, mener stylisten. Han har kledd opp Blair i flere vintage-jakker fra 80-tallet med markerte skuldre og snitt de siste sesongene. En av favorittene er en vintagejakke med påsydde perler fra Moschino.

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvilken «Gossip Girl»-jente det er !

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Publisert:

Finn mer innhold om: