TSH og Fam Irvoll

silje
Publisert:

Florlette siljekjoler, sterke farger, blomstermønster og ellevill design, preget de to visningene under Oslo Fashion Week i går. Tempo, drive og spennende kreasjoner, gjorde dette til den beste dagen under OFW så langt.

Tina Steffenakk Hermansen (TSH) åpnet ballet med en kolleksjon som var rocka, glamorøs og sexy. Kolleksjonen som har fått navnet «Recolored,» bar preg av tendenser fra 80-og 90-tallet og var en eksplosjon av deilige sommerfarger. Orange, rosa, grønt, gult og blått var farger som gikk igjen. Maxi-kjoler i silkechiffon, kjoler i metalliske stoffer, og bukser i kul print var noen plaggene som gled over catwalken. Stylingen av Tommy Løland, var meget gjennomført. De sterke neonfargede skoene, var en tøff brytning til de florlette designerkjolene. Linda Wickman fra Pudder stod for makeupen, som hadde sterke 80-talls referanser med markerte orange og rosa øyenskygger.

Trender

Det var et par klare trender som viste seg på catwalken igår. Sterke skuldre, grafiske print, draperte skjørt, det glade 80-tallet og leken fruktmote, er noen av trendene vi kommer til å se mye av neste sommer. Markerte skuldre er en trend som allerede er i full sving i høst, men vil komme enda sterke neste sommer. Skal vi tro TSH, vil de 80-talls inspirerte jakkene med hette regjere, det vil også de sterke neonfargene.

Fam Irvoll var en annen designer som imponerte på catwalken igår. Som vanlig var stemningen høy og Irvoll leverte et heftig show, med Samsaya i spissen. Deretter fulgte burlesquedanseren Annette Betty. Kolleksjonen «I Love Gays»er inspirert av gay sailors og Club Tropicana. Skal vi tro Irvoll, skal neste sommer være en blanding av sailor og saftige fruktfat. For det var et fruktfat designeren serverte på OFW igår. Skjørt med fristende frukter, kirsebærprint og maritime tendenser var noe av det vi fikk se på catwalken.

Irvoll skal også designe for TopShop, les Maris sak og se flere bilder fra catwalken her.

Siden jeg løper rundt fra intervju til visninger, blir det casual look. Med ballerinas i vesken, slipper jeg å ødelegge beina totalt med høye hæler hele dagen. Hektisk, men spennende! På programmet idag står blant annet Leila Hafzi.

Publisert:

Finn mer innhold om: