Gult er kult igjen- Slik bruker du fargen riktig

Sett farge på hverdagen med en varm nyanse av gult. Sats på kult tilbehør eller en knallgul kjole på neste fest.

silje
Publisert:

Skarpe eller duse, gulfargene er en hit om sommeren. En enkel kjole i en sterk gulfarge, gjør deg til festens midtpunkt på 1-2-3. Ton ned tilbehøret og gå for komplimenterende farger som brunt, svart eller beigefarger i sko og vesker. Ikke bruk mer enn et gult plagg, du skal ikke se ut som en påskekylling. Hold deg unna de skarpeste gulfargene og gå får de mer nøytrale variantene.

MinMote.no - Norges største moteside

Gult og grått

En av de flotteste kombinasjonene får du ved å sette sammen gult og grått. Sjekk bare ut stilen til Rachel Bilson, der er en kul hverdagsstil hvor en gul kardigan er fokuset på antrekket. Du kan også gå for en mer ladylikestil med grå kardigan til et gulmønstrete skjørt i preppy 50-tallsstil. Har du en olajakke, kan du bruke denne over en gul hverdagskjole med blomstermønster på kontoret i sommer.

MinMote.no - Norges største moteside

Stilig tilbehør

Gult og turkis er en uventet, men lekker fargekombinasjon. Sjekk bare ut stilen til skuespilleren Vanessa Williams, som går for et tøft turkist kjede til en gul sommerkjole. Gullsmykker er også lekkert til denne fargen, bare pass på at det ikke blir for mye tilbehør, som regel holder det med et stort smykke til denne looken. Vil du bare ha en liten fargeklatt, går du for en gul veske, et par sko eller et smykke.

Tips:

Sennepsgul er en av fargene som kommer til å komme for fullt til høsten. Skal du investere i et dyrt plagg, er sennepsgul en sikker favoritt denne høsten.

Følg minMote på Twitter!
Publisert: