Ung norsk modell gjør suksess på catwalken i Stockholm

Norske Helene Sørem fra Team Modeller har allerede rukket å bli en stjerne under moteuken i Stockholm. Modellen har vært å se på catwalken til store designernavn som Whyred, Cheap Monday og Hope.

silje
Publisert:

Eivor Øvrebø, sjef for Team Modeller, mener at den unge modellen er i en liga for seg selv.

- Helene er utrolig flott, hun har en ro og eleganse som er sjelden for en så ung jente. Vi har henvendelse fra byråer ute i verden, men holder litt igjen enda, sier Eivor Øvrebø til minMote.

Stockholm Fashion Week er i gang. Les trendrapport fra moteuken

Pappa er med til Stockholm

Helene Sørem var å se på catwalken under mandagens visning for det popluære merket Cheap Monday og tirsdag morgen for Hope. På tirsdag ettermiddag fikk hun æren av å åpne visningen til Whyred. I følge Øvrebø skal den norske modellen også være booket til flere visninger på den avsluttende dagen av Stockholm Fashion Week, som er onsdag. Helene Sørem skal være i følge med sin far, som passer på datteren under den svenske moteuken.

Gina Tricot bytter modell.Norske Pernille er gravid

Kan gjøre det stort i utlandet

Her hjemme har modellen allerede rukket å jobbe for en rekke norske moteblader som «Det Nye» og «MAG», og gått visninger for Bik Bok, Batlak & Selvig og Iselin Engan. I følge Øvrebø har modellen potensiale til å gjøre det stort i utlandet.

- Hun var i Paris i fjor sommer sammen med sin mor for «å lukte» litt på tilværelsen. Hun har allerede byrå i New York som venter på at hun skal bli gammel nok til å kunne komme over, avsutter Øvrebø til minMote.

Helene Sørem skal gå flere visninger under Stockholm Fashion Week, som avsluttes onsdag kveld.

Disse modellene gjelder nå.De hotteste i britisk motebransje

Relevante artikler videre:

Modeller har en best før dato.Det mener supermodell Heidi Klum

Silje er på Stockholm Fashion Week.Les bloggen hennes her!

Styelein satser på svart og grått til nestehøst. Se den flotte kolleksjonen her.

Publisert: