Ukens trendsetter: Elsker å provosere

Eva Wigert Næss jobber som innkjøper på Høyer Trend og står bak bloggen Wigertstil. Motebloggeren har en forkjærlighet for stort tilbehør, tresko og baseballjakker.

silje
Publisert:

Hvem: Eva Wigert Næss

Hvor: Oslo

Blogg: Wigertstil

Beskriv stilen din

- Stilen min er rocka og trendy, men samtidig varierer den veldig etter humør og årstid og jeg elsker å skille meg ut. Jeg får ofte høre om plagg som er «veldig Eva» , og syntes det er morsomt at folk syntes jeg har en særegen stil. Jeg vil heller inspirere en person og provosere 49, enn å få høre av 50 stykker at jeg ser fin ut, sier Eva Wigert Næss til minMote.

Hvorfor startet du å blogge?

- Jeg startet å blogge da jeg jobbet i et reklamebyrå og savnet å jobbe med mote. Jeg leste mange blogger og bestemte meg helt impulsivt for å begynne å blogge på en svensk side. Det beste med bloggingen er å få hyggelige tilbakemeldinger og knytte nye kontakter, både andre bloggere, lesere og pr-byråer, sier motebloggeren.

På tide med noe nytt?Her er minMotes aprilfavoritter

Hva bør alle kvinner ha i klesskapet?

- Jeg går ut ifra at alle burde ha den perfekte hvite skjorten, et smalt sort skjørt og en dressbukse. Men det finnes ikke i mitt klesskap, jeg har ingen god basisgarderobe fordi jeg er ganske impulsiv når jeg shopper (og i alt annet). Jeg har alltid bare hatt lyst på det nyeste og hotteste. Det fører til at jeg ofte har kleskriser, men jeg ser sjelden kjedelig ut. Men noen basisplagg har jeg faktisk, og det er høye sorte pumps og den perfekte t-skjorten, sier Wigert Næss til minMote.

Noen plagg går aldri av moten. Klassiske plagg kan være en god investering til garderoben

- Tresko har jeg allerede brukt i mange år, og jeg er veldig glad for å endelig kunne gå med det uten å bli sett rart på, men jeg håper ikke trenden blir dratt for langt. Jeg er litt bekymret for at absolutt alle skal gå rundt i det. Ellers går jeg for lange skjørt, baseballjakke og armymoten med måte. Jeg begynner også å få dilla på hatter og er på jakt etter den perfekte bredbremmede hatten, sier Wigert Næss.

Silje digger også tresko.Se hennes siste kjøp her!

Tre ting i garderoben du alltid vender tilbake til?

- Skjerfene fra Alexander McQueen. Skjerfet med hodeskaller er kanskje det mest brukte jeg har i garderoben. Vintagepelsen med mange farger som jeg har holdt på å selge hundre ganger fordi jeg egentlig syntes den ser litt harry ut, men den blir plukket frem hver høst og jeg er alltid lykkelig over at jeg beholdt den. Donna-vesken min fra Alexander Wang bruker jeg nesten hver dag, og jeg tror jeg kommer til å bruke den også etter at hypen har gitt seg. Den er så praktisk med lang stropp og mange rom. Dessuten flytter jeg inn i vesker og finner ingen ting hvis jeg en dag bruker en annen, sier motebloggeren.

På tide med en ny veske?Her er 10 tøffe og rimelige modeller!

Hvordan påvirker yrket ditt stilen din?

- Yrket mitt påvirker stilen min på flere måter, både positivt og noe negativt. Jeg kler meg nok mer trendy enn jeg ville gjort hvis jeg hadde hatt en jobb i en annen bransje. På en annen side kan jobben føre til at jeg i perioder med mange innkjøp og visninger blir litt kleslei og uinspirert fordi jeg jobber med hobbyen min og ser klær absolutt hele tiden, men det går alltid over. En annen utfordring er at jeg alltid tenker neste høst på våren og neste vår på høsten, nå har jeg for eksempel bare lyst på saueskinnsjakker mens de fleste andre drømmer om sommerkjoler.

- I jobben min er jeg avhengig av å holde meg oppdatert på trender og moter. Style.com, blogger og motemagasiner er derfor en viktig del av jobben. Det gir meg ett innblikk i trender og mote, men personlig blir jeg mer inspirert av å observere mennesker på gaten, spesielt når jeg er ute og reiser. Jeg elsker rare kombinasjoner og folk som tenker annerledes når de kler seg. Jeg blir også ofte inspirert av venninnene mine og kollegaer.

Hva slags type tilbehør foretrekker du?

- Jeg foretrekker store kjeder, spesielt fra J Dauphin og Camilla Prytz, rocka ringer og vintage armbånd. Jeg hater alt som ser søtt og snuppete ut, og hvis det ikke blir riktig med heavy accessoirer vil jeg heller holde antrekket enkelt og ikke bruke noe tilbehør. For meg er det alt eller ingenting. Men Casio-klokken min bruker jeg nesten hver dag, avslutter Eva Wigert Næss til minMote.

Relevante saker videre:

Opptatt av trender? Her er 12 hotte vårtrender!

Stjernene elsker puddertoner. Slik bruker de vårtrenden!

Publisert:

Finn mer innhold om: