Se Catherines nye gudinnekjole - signert favorittdesigneren

Hertuginne Catherine (29) strålte i en ny gudinnekjole i sølv, signert  favorittdesigneren Jenny Packham da hun arrangerte veldedighetsmiddag torsdag kveld.

Isabelle Ringnes
Publisert:

Kate så fantastisk ut i sølvkjolen med skrå skulder, laget av sateng og chiffon - innsnørt med et bånd i livet. Kreasjonen ble kombinert med matchende sølvsko og enkle smykker - og utslått hår selvsagt.

Anledningen for kjolebruken var at prins William og hertuginnen av Cambridge torsdag kveld var vertskap for et veldedig selskap arrangert ved St. James Palace.

Om lag 120 gjester møtte opp til den formelle festen og treretters middag til ære for Williams hjertesak National Memorial Arboretum Appeal.

At hertuginnen benytter seg av kjolene til Jenny Packham, er ikke uvanlig.

Catherine har valgt den kjente designeren ved flere anledninger, blant annet under en gallamiddag på Kensington Palace i juni.

MinMote.no - Norges største moteside

Torsdagens veldedige oppsetning er blant Williams mange hjertesaker etter at han ble frontfigur for organisasjonen to år tilbake.

Festlighetene ble arrangert like etter at paret kunngjorde at de må tilbringe litt tid fra hverandre i en periode tidlig neste år, når prins William skal til Falklandsøyene i seks uker i forbindelse med pilottreningen sin.

Les også:Dronning Sonja i perlehumør

Hensikten med det celebre selskapet var å samle inn 18 millioner pund/163 millioner kroner for å gjøre The Armed Forces Memorial til et minnesenter til de som mistet livet i krig eller som et resulat av terroraksjoner siden andre verdenskrig.

Les også: Mette-Marit har skaffet seg årets «It-veske»

Publisert: