- Veien til en kvinnes hjerte er gjennom skoene

John Farvik

Den skobevisste finansmannen Christian Ringnes (57) hadde æren av å åpne onsdagens skofest i Oslo.

Det krydde av kjendiser da skogründer Sissel Lien åpnet sin femte Shoe Lounge-butikk på Sjølyst onsdag kveld, sammen med Christian Ringnes. Og mange av kjendisene innrømmet at de mer enn gjerne bruker store summer på skotøy. Kjendisene viste villig vekk sine sko signert Christian Louboutin og Jeffrey Campbell, men også billigere alternativer som Zara og Aldo.

Beste tilbehøret

Alle kjendisene som var på åpningen, var ening om en ting, de elsker sko. Det beste tilbehøret. Mange mener sko kan gjøre et antrekk perfekt eller ødelegge det totalt.

Christian Ringnes uttalte til minMote at veien til en kvinnes hjerte er igjennom skoene, og at forskjellen på menn og kvinner er at menn samler på alt, mens kvinner samler på sko eller vesker.

- Ingen bør kjøpe sko til kvinner uten å ha dem med. Skoene er en ting du ikke skal feile på når det gjelder kvinner.

Over 300 par

Moteekspert Silje Pedersen var også tilstede under kveldens skofest, og hun innrømmer at pengene sitter løst når det kommer til å investere i sko av god kvalitet.

- Jeg bruker nok mest penger på sko og vesker, når det gjelder tilbehør. Jeg betaler ofte heller litt mer for et par sko i god kvalitet enn fem dårlige par, jeg synes det er ekstremt viktig at de er gode på foten, ellers kan det ødelegge en hel kveld. Når det er sagt, så gjør jeg ofte gode kupp på designersko på ebay.com, yoox.com eller på sesongsalg, så det er sjelden jeg betaler full pris. Men jeg har nok en spesiell lidenskap for sko, tror jeg har over 300 par sko i samlingen, og den blir ikke akkurat mindre med årene, sier moteeksperten.

Shoe Lounge-butikkene er blant byens hotteste skobutikker, og alle fem butikkene forteller hver sin historie med sin unike interiør, som blant annet små lapper rundt om i butikken.

Relevante saker videre:

Det er enIt-sko.

Det er i Norge det skjer.Les mer her!

Derfor viser designerne i København.Les saken her!

Hvordan var din opplevelse i dag?