Mote

Denne «Lego-klossen» koster over 50.000 kroner

Den som er med på leken, må tåle steken. Det er nemlig ikke småtterier man må punge ut med for å sikre seg stjernenes nye veskefavoritt.

  • Sonia Huanca Vold
Publisert:

Hver sesong dukker flere stjerner opp på den røde løperen med samme tilbehør, og sørger på den måten for at det blir det nye må-ha-produktet. Denne våren er det en liten, men kostbar plastboks stilikonene har lagt sin elsk på.

Den Lego-lignende vesken ble først sett på catwalken da Chanel viste frem årets vår- og sommerkolleksjon. Nå har den havnet i hendene på noen av motebransjens største stilikoner.

Vogue-redaktør Anna Dello Russo går alltid i rykende ferske trendplagg fra catwalken, og nå har 50-åringen sikret seg hele tre varianter av den lekne vesken – i blått, grønt og gjennomsiktig. Også DJ og modell Leigh Lezark har vist seg med to ulike varianter.

Det er en kjent sak at store stilikoner ofte mottar gaver fra de største motehusene – det er derfor uvisst om stjernene selv har betalt for det rådyre tilbehøret.

Kjøper du vesken i butikken må du ut med om lag 52.000 kroner. De fleste av oss synes nok en slik investering koster mer enn det smaker, men det finnes også rimelige alternativer av trenden.

Plastboksene vil nok forsvinne ut av motebildet om få sesonger, så du gjør lurt i å velge en billig variant.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Vesker
  2. Trender
  3. Chanel
  4. clutch
  5. 2013

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Disse fargene må du ha i garderoben i vår

MOTE

Dette er vårens mest trendy kjoler

MOTE

Sjekk stjernenes luskusvesker - stilte i sesongens it-tilbehør på Chanel-show

NYHETER

Sjokkerende og forførende - sjekk høydepunktene fra Paris-moteuken

NYHETER

Derfor betaler de 10.000 kroner for en veske

MOTE

Stjernene elsker mønstertrenden - slik kopier du stilen

MOTE

Derfor bør du investere i en ny lue