Hold varmen i høstens heteste strikk

Når varmen forsvinner er det endelig lov til å fråtse i deilige strikkegensere. Denne sesongen kan du velge og vrake i alt fra mønstermiks til vinterhvitt og morsomme trykk.

Hvitt og varmt

Flere designere kledde modellene sine i helhvitt for høsten, og matchet tykke strikkegensere med florlette og skinnende stoffer. Andre matchet de hvite genserne med høstfarger som burgunder, sennepsgult, brunt og olivengrønt.

Tips: Har du en lang sommerkjole hengende i skapet? Gjør som Derek Lam og sleng en tykk ullgenser utenpå. Stikk føttene i et par varme boots, og gi kjolen er forlenget liv utover høsten.

Mønstermiks

J. Crew, Charlotte Ronson, Acne og Stella McCarney mikset alle mønser i forskjellige farger i sine høstkolleksjoner. 3.1 Philip Lim og Betsey Johnson eksperimenterte på sin side med grafiske mønstre i sort og hvitt.

Tips: Invester i en morsom genser som kan live opp favorittjeansen i høst, eller gjør som Charlotte Ronson og bruk en mønstret genser med en mønstret underdel - pass i såfall på at noen av de samme fargene går igjen, men miks gjerne ulike materialer!

Dyrisk trykk

Kenzo står bak høstens store genser-hype med sin grønne løvegenser. Dolce & Gabbana gikk for blomstertrykk, mens Sonia Rykiel livet opp sine gensere med sorte tigertegninger.Burburry Prorsums kolleksjon var full av ugler på alt fra tykke gensere til enkle t-skjorter med varme jakker utenpå.

Tips: Gjør som Kenzo og bruk en skjorte med krage under genseren, og stapp den opp i et par bukser med høyt liv. Det gir et mer preppy og mindre barnlig uttrykk.

PS! Alle prisene i saken er cirka-priser.

Les også:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?