Seks «bestemortruser» som er mer sexy enn g-streng

Glem de knøttesmå og ubehagelige trusene! MinMote har plukket ut seks nydelige truser med høy liv, som slår knockout på enhver tangatruse.

bestemortruser

Truse fra Asos.com, ca. 118 kr. Foto: Produsenten

bestemortruser

Truse fra Lonelyheartslabel.com, ca. 435 kr. Foto: Produsenten

Det er nesten merkelig hvor mye nytt og lekkert undertøy kan gjøre for helhetsfølelsen, selv når det bare er du selv som skal se det. Den nye kjolen føles gjerne ekstra fin, og hjemmekveld-pysjamasen føles ekstra behagelig når «det lille under» er rent, nytt og fresht.

Og heldigvis er ikke sexy truser lenger synonymt med bittesmå g-streng-truser! Vel så sexy kan det være med en høylivet silketruse - på folkemunne kalt «bestemortruse».

Se bare hva MinMote fant når vi trålet undertøysbutikkene!

bestemortruser 2

Truse fra Kappahl, 129 kr. Foto: Produsenten

bestemortruser 2

Truse fra Forever21.com, ca. 50 kr. Foto: Produsenten

«Bestemortrusene» er alledere omtalt av motenettsteder som Refinery29 som noe av det heteste du kan ha på deg. Vogue har tidligere kledd opp Miranda Kerr i truser til langt over navelen på sin forside, og Beyoncé skapte storm da hun i vår poserte i nettopp «granny panties» på forsiden av Time i forbindelse med kåringen av verdens mest innflytelsesrike mennesker.

Vi bare nevner det: «bestemortrusene» er tilbake.

bestemortruser 3

Truse fra Urbanoutfitters.com, ca. 100 kr. Foto: Produsenten

bestemortruser 3

Truse fra Dolce & Gabbana, ca. 1670 kr. Foto: Produsenten

Dessuten har den gjennomsiktige trenden fra blant annet Lacoste og Rag & Bone vært stor i sommer, og fortsetter utover høsten. Transparente blondekjoler er i vinden som aldri før, og nå trenger du ikke engang ha underkjole - en lekker truse og matchende BH er nok, hvis du tør.

Vurderer du hold-in-undertøy i stedet? Sjekk denne saken først!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?