Mote

Sjekk 17.mai-stilen til Mette-Marit - her er de ti siste antrekkene

Kronprinsesse Mette-Marit (39) har forlengs sluttet å gjemme seg bak enorme hatter på 17. mai. Nå er det en trendy kronprinsesse som møter folket på slottsbalkongen.

  • Martine Lunder Brenne
Publisert:

minMote har tatt et dypdykk i Mette-Marits mange nasjonaldagsantrekk, som de siste årene har bestått av lyse antrekk i kremhvitt, sand eller beige. Som regel stiller kronprinsparet først i bunad på Skaugum, før de skifter til andre festantrekk når de skal hilse på folket fra slottsbalkongen. Mette-Marit har gjennomgått en stor stilforvandling de siste ti årene, noe vi også kan se på bildene fra 17. mai.

Fra 2002 til 2006 var det en litt blyg kronprinsesse som vinket til folk og fotografer, nesten gjemt bak store, bredbremmede hatter (med ett unntak, da hun bar bunad i 2005). I årene etter gikk hun for mindre og lysere hodeplagg, som den nydelige hatten som matchet både kåpe og øredobber i 2010.

Hodeplagget vi husker aller best, er imidlertid det hun bar i 2012. Luen, som kommer fra Jil Sander, fikk folk til å steile på sosiale medier. På en annen side stadfestet hun sin plass som moteprinsesse, og fikk skryt av minMote-leder Sonia Huanca Vold.

minMote har samlet de ti siste 17. mai-antrekkene til Mette-Marit - både bunad og festantrekk - slik at du kan se stilforvandlingen:

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Fest
  2. 17. mai
  3. CIA
  4. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

KJENDIS

Mette-Marits 17. mai-antrekk de siste årene

NYHETER

Mette-Marit 41 år: Her er hennes særegne stiltegn

NYHETER

Slik får du Mette-Marits eksklusive stil på budsjett

NYHETER

Tallene som knekker prinsessekoden - de harde fakta om Mette-Marits stil

NYHETER

Celina Midelfart får kjolerefs av svenskene: - For avkledd for kongefest

KJENDIS

Sjekk luksusmerket som laget Mette-Marit-piercingen

NYHETER

Se hva Mette-Marit og Linni Meister har til felles