Slik styler du vårens kuleste t-skjorte

Denne våren skal t-skjorten tale for seg selv.

Natalie Ngo
Publisert:

Vårens t-skjorter er prydet med alt fra slagord til livsfilosofi. Fellesnevneren er at ordene skal trykkes til ditt bryst, og tenk gjerne stort og skrikende.

Acnes vårkolleksjon viste t-skjorter med store, svarte blokkbokstaver på ulike farger. Varianten i trendfargen gult har allerede rukket å finne veien til garderoben til flere fashionistaer.

Det aller beste med de trendy t-skjortene er at selv om teksten er skrikende, er plagget anvendelig til flere anledninger. Du kan style den både opp og ned til fest og hverdags.

Hverdags

En kul t-skjorte passer perfekt inn i et sporty hverdagsantrekk. Bruk din favoritt til en løs og behagelig «boyfriend»-jeans og et par kule sneakers. Ved hjelp av en elegant kåpe får antrekket straks et mer feminint uttrykk.

En stor hverdagsveske er det også lurt å investere i – velg gjerne en enkel variant som kan brukes til flere stiler.

Fest

Ingenting er bedre enn et komfortabelt antrekk når du skal på fest, men utfordringen er å samtidig se pyntet ut. En enkel t-skjorte med et kult trykk er både behagelig og gjør mye ut av seg. Bruk den til et feminint skjørt, et par enkle pumps og en fargerik jakke over for en gjennomført fest-look.

Til den laidbacke t-skjorten kan du kjøre på med så store og glitrende smykker som du bare vil. Men husk at hvis du går for et halskjede, så må det ikke krangle for mye om oppmerksomheten med selve trykket på t-skjorten.

Publisert: