Stjernene skimret i Chanel

Superstjernene valgte Chanel på den rosebesatte løperen under et MOMA-arrangement i New York.

De celebre gjestene kledde seg i vågale mønster og kreative kjoler for å hedre den spanske filmdirektøren Pedro Almodovar på et Chanel-sponset arrangement for The Museum of Modern Art i New York denne uken.

Ikke overraskende, valgte flere av stjernene å gjøre stas på Chaneldesigneren, Karl Lagerfeld, ved å kle seg i luksusmerket.

Skuespillerinnene Blake Lively og Emma Stone glitret omkapp i Chanels design. Stone kom kledd i en svart og hvit kjole fra Chanel Couture vår 2009 kolleksjonen, og «Gossip Girl»stjernen Blake Lively så fantastisk ut i tweed-kjolen fra Chanel høst 2011 Couture kolleksjonen.

Den 14 år gamle skuespillerinnen Chloe Moretz ankom den rosebesatte røde løperen i en brun og svart Chanel kjole, med svarte mønstrede strømper og nedtonede sorte pumps.

Vogue-redaktør Anna Wintour er nær venn av designeren, og hedret ham i sin favoritt mørkeblå Chanel-drakt.

Men ikke alle stjernene valgte å kle seg i luksusmerket tross den Chanel-inspirerte stemningen.

Victoria Secret-modellen Miranda Kerr så fantastisk ut i en tettsittende og mønstret kjole fra Peter Pilotto vår/sommer 2012 kolleksjonen.

Lillesøsteren til kjendistvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen, Elizabeth Olsen, ble hyllet som ballets dronning i en svart kjole med et rødt belte i midjen.

Derimot var det moteikonet Sarah Jessica Parker som vakte størst oppsikt i den mest uvanlige kleskombinasjonen.

For å beskytte seg mot den kalde New York luften valgte hun en skimrende sølv fotsid kjole med en lang og bestemor-aktig blå vest til jakke.

Hvordan var din opplevelse i dag?