Slik pynter du deg på julaften

På julaften er det ikke bare juletreet som fortjener glitter og glamour. Med disse enkle grepene kan du enkelt skinne om kapp med julestjernen.

Milda C. Melland
Publisert:

Selv om det er hjemmekos og familie som står i fokus på julaften, er det hyggelig å pynte seg litt ekstra. Enten det er antrekk, hår eller sminke, har minMote.no råd og tips til hvordan du kan stråle juleglede gjennom hele kvelden.

Festantrekket

En sikker vinner til hver en fest er «den lille sorte». Hvis du er usikker på hvordan du skal gjøre kjolen juleklar, har vi stylet den på tre forskjellige måter her. La deg inspirere av det du allerede har, kanskje henger allerede antrekket klart i garderoben.

Julens hotteste farge er nettopp denne, som har vært å se gjennom hele vinteren, og som er enda mer aktuell nettopp i jula. Gå for helfarget kjole eller bruk fargen i detaljer som veske eller sko til en sort kjole.

Når juleribba og riskremen kommer på bordet, angrer du nok fort hvis du har valgt en tettsittende kjole. Men fortvil ikke, med dette undertøyet trenger du ikke tenke på magemålet.

Hvem drømmer vel ikke om å være prinsesse, og ikke minst se ut som Kate Middleton. Nå kan du kle deg i hennes kjole eller bare bruke Middletons klassiske stil til inspirasjon.

Høye hæler er en festslager, og hudfarget, metallisk og sort er skotrender som gjelder denne sesongen.

Du kan også få inspirasjon til antrekk, sko og tilbehør fra minMote-redaksjonens favoritter i desember.

Er du fortsatt usikker på hvilken kjole du skal velge? Her har du 24 festkjoler å velge mellom!

Skinnende sminke

Når antrekket er på plass, er det «det lille ekstra» som får deg til å gløde. Etter nok av festlige anledninger denne måneden, bør enkle skjønnhetstips fra ekspertene være midt i blinken.

Hvis du vil tiltrekke deg oppmerksomhet fra din kjære, nytter det ikke å blafre med øyenvippene eller kaste på håret, men følger du dette hotte tipset så er julehyggen i boks.

Røde lepper, sotede og gullfargede øyne eller mye glitter! Det er lovt til å sminke seg litt ekstra for sine nærmeste. Har du derimot ikke mange minutter foran speilet, er det enkleste tipset å gå for nedtonet og naturlig styling slik Emmy-stjernene gjorde i høst.

Skal du gå fra hverdag til fest? Enkle makeover-grep gjør deg fort klar for fest!

Hårfin

Det er ikke bare antrekket og sminken som krever sitt til fest. Håret må også være på plass, og slik får du en glamorøs og enkel festfrisyre.

En fin festfrisyre trenger ikke være vanskelig å lage. Gjør som stjernene og sett håret opp i en avslappet, enkel og myk topp.

Hvis du vil ha håret løst, er myke krøller den perfekte festfrisyren. Du kan lett få flotte krøller med rettetang, krølltang eller hårruller.

Sesongens trendy, korte hår kan lett bli festklar. Vil du prøve en ny vri til julaften, så kan du overraske med en av disse ti kjendisfrisyrene.

Relevante artikler:

Få sunt og vakkert hår! Les vår hårpleie-guide her!

Finn kjole til din kroppsfasong.Les mer her!

Få kveldens fineste look. Slik legger du sotede øyne steg for steg!

Kjøp produktene du trenger på nett! Her er en guide til de beste nettbutikkene for hår!

Publisert: