- Slik er de perfekte jeansene

Jeanselsker og designer Victoria Beckham har oppskriften på de perfekte jeansene.

Mari Glans
Publisert:

Fotballfruen har fått mye oppmerksomhet for sine nye kjolekolleksjon, men er også aktuell med sin egen jeanskolleksjon. Victoria Beckham er en av kjendisene som er kjent for å være en lidenskapelig jeanselsker, og har designer flere jeanskolleksjoner selv, både for Rock & Republic og for sitt eget merker. I et intervju med tyske Vogue, forteller Victoria Beckham om hvordan man velger flatterende jeans.

- Beina bør være superlange, og smale over knærne. Det er ingenting som er mindre attraktivt enn når det føles som om man har blåmerker i livet, sier Beckham til tyske Vogue.

Kjendisenes favoritt!Se Victoria Beckhams kjolekolleksjon!

- Må se bra ut fra alle vinkler

I intervjuet beskriver Victoria Beckham seg selv som en perfeksjonist, og tror at dette er årsaken til at hun nå gjør stor suksess som designer.

- Jeg inngår ingen kompromisser. Jeg bruker bare de beste materialene. Hvert eneste plagg er en favoritt fra min egen garderobe, og hvis jeg har på meg noe må det se bra ut fra alle vinkler, ikke bare forfra, forteller Beckham til Vogue.

Hun selger flest blader!Denne kjendisen er populær

Hun får også æren av å pryde forsiden på magasinets maiutgave, som er en egen denimspesial. Dette er fjerde gang Beckham er på forsiden av Vogue.

Hennes jeanskolleksjon for denne våren består for det meste av stramme og rocka jeans, med innslag av enkelte vide boyfriend-modeller og shorts. Flere av jeansene har røffe glidelåser og skinndetaljer på beina, og disse modellene brukes ekstra flittig av Victoria Beckham selv.

Vårens store trend!Dilla på denim

Relevante artikler videre:

Victoria Beckhams favoritter! Dette har hun i sminkepungen

Victoria Beckham covergirl.Les hvilke magasin hun pryder her

Rumpa må se bra ut!Få Jessica Simpsons tips til jeansshopping

Stjernene elsker pasteller og puddertoner.Slik gjør de det!

Publisert:

Finn mer innhold om: