Valgte favorittdesigneren

Da det kom til valg av brudekjole, valgte kronprinsesse Victoria samme designer som stod for Madeleines omtalte Nobel-kjole i 2002.

silje
Publisert:

Under gårsdagens feiring på Drottningholm hadde kronprinsesse Victoria valgt seg en lekker asymmetrisk grå kjole for anledningen, men det de fleste lurer på nå, er hva slags type brudekjole Victoria har valgt når hun gifter seg med Daniel Westling i Stockhom i morgen. Hvordan kjolen ser ut, er en strengt bevoktet hemmelighet. Kronprinsesse Victoria er framtidig tronfølger og må derfor følge visse tradisjoner med hensyn til valg av brudekjole. Kjolen skal gjerne være signert en svensk designer, den skal ha lange ermer, langt slep og ikke være for utringet. I tillegg er det ofte vanlig å velge smykker og diadem fra familien og en stor brudebukett.

Valgte favorittdesigneren

Det er den svenske designeren Pär Engsheden, som har fått det ærefulle oppdraget av å designe kronprinsessens bryllupskjole. Engsheden er svært diskret og avslører sjelden noe om sine kunder eller deres kjoler, skriver Aftonbladet. Designeren er en av Victorias favoritter og har tidligere designet kjoler både for Victoria og søsteren Madeleine. Engsheden designet blant annet den lilla forlovelseskjolen til kronprinsesse Victoria. Men spesielt kjent ble designeren for den røde kjolen med den dype utringningen prinsesse Madeleine bar under nobelfesten i 2002. Den fikk navnet «Baywatch»-kjolen og skapte overskrifter i langt tid etterpå.

Engsheden har nok ikke fått like frie tøyler med brudekjolen til Victoria, som med kjolene han tidligere har designet for prinsessene. Victoria har også en mye mer nedtonet og klassisk stil enn søsteren, så det er naturlig å tro at brudekjolen vil være i en helt annen stil, men det gjenstår selvfølgelig å se når vi får se kjolen for første gang i morgen.

I morgen får vi se hva slags type brudekjole den svenske kronprinsessen har valgt. Og en ting er sikkert, Victoria, som så mange prinsesser før henne, vil være med på å påvirke trender for mange bruder i tiden fremmover.

Kronprinsesse Mette-Marit stjal kjoleshowet

Rundt 200 gjester var invitert til kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings fest på Drottningholm slott i Stockholm i går og både de kongelige og de andre kvinnelige gjestene hadde ført seg i finstasen for anledningen. Alles øyne var naturligvis rettet mot det kommende brudeparet, men også kronprinsesse Mette-Marit fikk mye skryt av moteeksperter i svenske Aftonbladet og Dagbladet for sitt valg av kjole under gårsdagens festligheter.

Kronprinsessen strålte i en nydelige lavendelfarget kjole med asymmetrisk skjæring og spennende detaljer. Den trendy fjærvesken i forskjellige fargenyanser løftet antrekket og gjorde kronprinsesse Mette- Marit til en av kveldens best kledde gjester. Kronprinsessen har virkelig fått seg et stilløft i den siste tiden og har vist seg i flere elegante og trendy kreasjoner. Märtha Louise hadde valgt en sommerlig limegrønn kreasjon med blomsterdetaljer, men ble satt litt i skyggen av sin vakre svigerinne. I morgen blir det nok en kjolefest i Stockholm.

Relevante saker videre:

Mette-Marit strålte i rosa.Kle deg i den flotte fargen i sommer!

Den lille hvite er sommerens slager.Slik får du stilen!

Publisert:

Finn mer innhold om: