Fin i frynser

Frynser er tilbake i motebildet denne sommeren og er å finne på det meste av tilbehør som vesker, belter, sko og skjerf i denne stilen. Slik blir du fin i en av sommerens kuleste trender.

silje
Publisert:

Cowboy og indianer

Stilen har sin inspirasjon fra den Ville Vesten, da cowboyer og indianere regjerte. I sommer kan du bruke frynsene i hverdagen i en mer sofistikert stil. Det er ikke meningen at du skal se ut som en autentisk cowboy, men heller bruke detaljene til å skape en morsom og laidback stil. På catwalken hadde modellene slitte jeans, semska skinn, cowboyhatter og frynsete vesker eller skjørt for å skape intrykket av den rette stilen.

MinMote.no - Norges største moteside

Ikke la det bli for mye

Et par minnetonka boots eller en veske med frynser, kan holde fint som tilbehør til denne stilen. Velg beige, brune, grønne eller sandfarger til denne looken. Ønsker du mer farger tilsetter du et par øredobber i ferskenfarge eller en stor ring med turkise stener. Eller du kan gå for store sølvsmykker med et røft preg. En cowboyhatt eller et par boots gir en tøff look til et par avklippede olashorts.

MinMote.no - Norges største moteside

Rimelig og enkelt

Et skjerf med frynser et det enkleste og rimeligste alternativet. Finn deg et skjerf med et spennende mønster og lagvis med frynser, og du er på vei til å få den rette stilen. Bruk skjerfet over sommerens maxikjoler for en hippielignende stil, eller sammen med en vest med frynser over en søt sommerkjole. Kanskje har du allerede en veske eller et belte fra forrige sesong i garderoben, som fint kan brukes denne sommeren også.

Følg minMote på Twitter.

Løst bølgete hår med midtskill er hot til denne looken. Få våre tips her!

Forhandlere:

Skjerf fra Cubus ca 130 kr

Skjørt fra Indiska ca 250 kr

Boots fra gojane.com ca 100 kr

Armbånd fra shopbop.com ca 800 kr

Belte fra asos.com ca 350 kr

Vest fra shopbop.com ca 2000 kr

Øredobber fra forever21.com ca 30 kr

Veske fra fashionmixology.com 2700 kr (rimeligere utgaver finner du blant annet hos ellos.no)

Sko fra Jessica Simpson ca 1000 kr

Publisert: