En ny sesong

silje
Publisert:

GJØR DEG KLAR FOR EN NY SESONG: Røde skinnbukser hos Isabel Marant og herlig høstprint hos Dries van Noten. Foto: Bulls
Denne morgenen kjente jeg det for alvor, nå er en ny sesong på vei. Luften er skarpere, det er kjøligere og de lange lyse sommerdagene er på hell. Selv om jeg elsker sommeren med høye temperaturer, bading i sjøen og lette sommerklær, er høsten min favorittsesong. Denne høsten var en av de beste jeg har sett på lenge, trendene varierer i alt fra ladylike 50-talls eleganse, minimalisme og rocka chic, til bohemsk 70-tallsstil. Fargene går blant annet i kamel, beige, rødt, grått og sort. Det beste av alt, er at det er anvendelig og brukbar mote som du vil ha glede av i mange år.

La deg inspirere av trendene fra catwalken, men finn din egen vri ved å mikse og matche uventede plagg og stiler. Velg de trendene som passer din stil, forkast resten. Våg å tørre litt mer denne sesongen, miks forskjellige print, sats på et uventet plagg som en lekker 50-talls kjole eller invester i et par edgy sko helt utenom det vanlige. Men ikke glem at du sikkert har mange fine garderobeklassikere allerede. Let frem boots og jakker fra forrige sesong, jeg er sikker på at flere plagg absolutt kan brukes igjen denne høsten. Tenk på miljøet, her på minMote er vi opptatt av gjenbruk og resirkulering. Føler du at plaggene har gått ut på sesong, kan du vurdere et bytteparty eller donere plaggene til Fretex, det er garantert noen andre som kan få glede av dine gamle skatter.

Selv har jeg allerede lett frem et par gamle boots i en lekker cognacfarge, skinnjakkene, strikka kardigans og vester fra i fjor. Helgen skal jeg bruke til å ta status på resten av garderoben, sommerkjoler skal pakkes ned og høstjakker skal på plass. Listen over høstens innkjøp er allerede godt på vei, men fremdeles mangler jeg et par plagg som vil gjøre garderoben komplett. Røde skinnbukser, en pilotjakke, en ny veske i brunt skinn og et par store vintageøredobber i strass, er øverst på ønskelisten.

Mine favorittvisninger denne sesongen var rocka og chic hos Isabel Marant, elegant 70-talls hos Chloé og hyllesten til de kvinnelige formene hos Prada og Louis Vuitton. La deg inspirere av stilene fra catwalken og finn rimeligere favoritter i kjede-og bruktbutikkene for en ny og spennende sesong. Ofte trengs kun et par nye plagg for at garderoben føles som ny. Har du lite penger på kontoen, så husk at en dose rød leppestift er den rimeligste måten å oppdatere høstlooken, uten å tømme lommeboken.

Publisert: