Ukens trendsetter: Hande

silje
Publisert:

Hun er en tyrkisk skjønnhet med sansen for vintageblazere, retro og punk. Hande har blitt valgt av Chictopias lesere til "Style Icon" og utallige jenter verden over digger stilen hennes. Ukens trendsetter er studenten Hande, som står bak bloggen HandesCloset.

Navn: Hande

Yrke: Student

Blogg:HandesCloset

Beskriv stilen din:

-Stilen min er vanskelig å beskrive fordi den forandrer seg med humøret. Noen dager er det gotisk, andre dager mer futuristisk eller punk og retro. Men jeg elsker å blande stilen og mikse alt sammen. Det er det som gjør mote så morsomt, sier Hande til minMote.

-Motesider og andre bloggere er bare noe av det som inspirerer meg. Jeg elsker å observere jenter på gaten, streetstyle er utrolig spennende og helt gratis inspirasjon. Jeg er daglig innom Style for å sjekke ut mine favorittdesignere og deres nye kolleksjoner, sier den kule studenten.

Hvorfor startet du å blogge?

-Jeg begynte hos Chictopia. Men for fire måneder siden ble jeg valgt som trendsetter av mange andre fashionable bloggere. I tillegg fikk jeg mange henvendelser fra andre bloggere og lesere som lurte på hvorfor jeg ikke hadde en egen blogg. Det inspirerte meg til å starte min egen blogg, noe som jeg absolutt ikke har angret på, sier Hande.

Hva er dine garderobefavoritter akkurat nå?

-Jeg elsker skinnjakken, alle blazerne mine og naglevesten. De kan alle brukes på hundre forskjellige måter. Man må være kreativ når man er student og shopper på budsjett!

Hele verden opplever en finanskrise. Hvordan påvirker dette deg?

-Finanskrisen har rammet Tyrkia relativt sterkt. Jeg er heldig som fortsatt kan studere og jobbe. Nesten 1 million unge mennesker er arbeidsledige i Tyrkia og det er selvfølgelig veldig trist. Det er kanskje noe å tenke på neste gang man kjøper en veske til 6000 kroner. Jeg synes vi som å konsumere bør tenke mer over hvordan vi bruker pengene våre. Jeg er opptatt av å kjøpe vintage og resirkulere gamle klær. Jeg kaster aldri noe og hvis jeg ikke bruker klær lenger, gir jeg det bort.

Hva er ditt favorittplagg?

-Det klarer jeg aldri å velge! Jeg har så mange favoritter at det er helt umulig. Men jeg elsker alle vintageblazerne mine, avslutter Hande til minMote.

Bloggeren selv ønsker ikke å oppgi etternavnet sitt.

Følg Minmote påTwitter

LES OGSÅ: Slik får du modellenes midtskill

Publisert: