Bella Hadid i leken FaceTime-kampanje

DIGITAL KAMPANJE: Bildene av Bella Hadid (23) for vårkampanjen til Jacquemus er tatt over FaceTime. Foto: Reuters
DIGITAL KAMPANJE: Bildene av Bella Hadid (23) for vårkampanjen til Jacquemus er tatt over FaceTime. Foto: Reuters

Coronaviruset tvinger motebransjen til nytenking og kreativitet. Vårkampanjen til franske Jacquemus ble fotografert over FaceTime. 

Bildene av Bella Hadid er fanget av fotografen Pierre-Ange Carlotti, og designer Simon Porte Jacquemus står bak den kreative ideen.
Ingen stylister, frisører eller makeup-artister var til stede under fotograferingen – kun Hadid alene hjemme med en iPhone.

Klikk på bildet for å se hele kampanjen i slideshow.

Kampanjen, som har fått navnet «Jacquemus at home», består av Hadid i plagg og tilbehør fra vårkolleksjonen til Jacquemus og er trolig tidenes første FaceTime-motekampanje.
Bildene ble sluppet på Instagram torsdag denne uken, og viser tilsynelatende glad og leken Hadid iført plagg som en hvit dress, en gul crop top og en lavendelfarget body. På ett bilde er 23-åringen naken – kun dekket av en av en Jacquemus mini-veske.

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Flere FaceTime-shoots

«De beste timene..» skrev Hadid på Instagram etter Jacquemus-shooten.
Tidligere denne måneden gjorde den amerikanske modellen en annen fotografering hjemmefra med Vogue Italia over FaceTime.

Vogue skriver at vi trolig vil se mer av denne typen kampanjebilder og fotoshooter i tiden som kommer.

Som så mange andre bransjer møter motebransjen på utfordringer, og må tenke nytt grunnet coronaviruset. Tidligere denne uken ble det kjent at moteuken i London i juni vil foregå digitalt, og flere motehus produserer smittevernutstyr.

Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Hvordan var din opplevelse i dag?