Hvem kledde Gucci-kjolen best?

Det er nesten vanskelig å se at Kim Kardashian og Tamara Ecclestone har på seg den samme kjolen som Gucci viste på catwalken.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den grønne fløyelsdrømmen av en kjole dukket først opp i italienske Guccis høstkolleksjon for 2012. Deretter var reality-babe Kim Kardashian kjapt ute med å sikre seg den mønstrede kreasjonen, som hun hadde på seg under en sminke-tilstelning i oktober. Kardashian hadde fått spesialtilpasset kjolen og gjort den knekort i stedet for gulvlang, som den var på catwalken. Dermed fikk hun også vist fram gullsandalene fra Tom Ford, og Huffington Post var fulle av lovord:

«Kim Kardashians kløft gjør oss grønne av misunnelse. Hun viser seg fra alle sine beste sider i denne utringede fløyelskjolen med høy splitt», skriver de.

Bare noen uker senere dukket den styrtrike sosietetsjenta Tamara Ecclestone opp i den samme Gucci-kjolen på James Bond-premiere i London. Hun gikk for den lange varianten, med sort veske og sorte gladiatorsandaler. Antrekket falt ikke i smak hos Daily Mail:

«Hun ble stirret på, men av helt feil grunner (...) Det var umulig å ikke legge merke til Tamara i den knall grønne kjolen, den enorme håret og brystene på utstilling», skriver de.

Under Gucci-visningen ble kjolen stylet med sorte strømper, sorte sko og nesten sorte lepper. Prislappen er på rundt 26.000 kroner. Kjolen finnes også i blått.

Publisert: