Trendsetterne er tilbake

Trendsetterne er tilbake. Nå slippes første klipp og teaser fra den etterlengtede filmen «Sex and The City 2.»  Forvent deg høy skoføring,  kitsche 80-talls kostymer og vågal mote når jentene inntar kinoene neste sommer.

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største moteside

Bilder av jentene fra settet på «Sex and The City 2» har gått som en farsott på motesider og blogger verden over. Nå er den første teaseren fra filmen ute. Allerede nå vet mange hvilke designere som står bak hvilke antrekk og hva Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte har på seg i hvilken scene. Überfashionista Carrie Bradshaw og den vågale stylisten Patricia Field overlater ingenting til tilfeldighetene og det spares ikke på kruttet når film nummer to skal på lerrete. Dyre designerplagg, spennende vintageantrekk og sko fra Christian Louboutin og Jimmy Choo, er blant ingrediensene i neste åres motefilm. For er det en ting Patricia Field er god på, så er det nettopp kombinasjonen av dyrt og billig, gammelt og nytt.

Hva skjer med Carrie og Big? Les mer om«Sex and The City 2» her!

Under innspillingen i New York, ble det klart at vi får se en reise tilbake til 80-tallet. Det har vært spekulert i om dette spiller på tiden da Carrie Bradshaw opprinnelig kom til New York, men det gjenstår å se når filmen kommer på kino. Fargerik mote, elegante vintageplagg, Flashdance og stort permanenthår, er bare noen av smakebitene vi har fått sett fra filmen så langt. Jentene tar også turen til eksotiske strøk, og som teaseren indikerer ser det ut som det fortsatt blir litt av en motefest for de fire New York-jentene.

MinMote.no - Norges største moteside

Filmen har premiere i USA i mai, men vi må vente nesten en hel måned til på oppfølgeren her hjemme. Filmen forventes nemlig å ha premiere på norske kinoer i juni.

Publisert:

Finn mer innhold om: