Ukens trendsetter: - Jeg har mange forskjellige stiler

Hvem: Espen Hilton Hvor: Oslo Alder: 28 Yrke: Jobber med TV-produksjon

Han digger solbriller, sterke farger og tøffe klokker. Espen Hilton er ukens trendsetter på minMote.

Beskriv stilen din

- Det er vanskelig. Jeg har nok mange forskjellige stiler, det skifter litt etter humøret og det jeg synes er kult. Jeg liker å ta en litt spesiell skjorte og mikse den med noe annet mer crazy, så ender jeg opp med et spesielt antrekk. Jeg er ganske ekstrem i personligheten. I mitt hode finnes ikke janteloven, jeg kler meg akkurat som jeg vil. Jeg synes det er gøy å leke seg litt med mote, sier Espen Hilton til minMote.

Svenske Andreas Wijk har også kul stil.Les intervjuet med den svenske motebloggeren her!

Hvor shopper du?

- Favorittbutikkene er Volt, Secret Society, TopMan og Fretex på Grünerløkka. På Fretex finner du mye rart og kult som gamle bager. H&M er genialt, uansett hvor du bor i landet kan du gå inn i en butikk og bli oppdatert på de siste trendene. Når jeg er i Los Angeles shopper jeg gjerne i vintage og secondhandbutikkene på Melrose, der kan du finne mange fine unike plagg. Vintage og secondhand er tøft, da får du plagg som ingen andre har. Det beste er å blande nytt og gammelt til du finner din egen stil, sier Hilton.

Silje shopper også mye vintage og secondhand.Få gode tips i motebloggen!

Til daglig jobber Espen med TV-produksjon, men har en stor lidenskap for mote og musikk. Espen Hilton elsker solbriller og har en stor samling. Klokker og tøffe bager blir også flittig brukt i hverdagen.

- Jeg elsker solbriller og har ganske mange par. Jeg kjøper noen nye par hvert år og da investerer jeg gjerne litt ekstra i design. Solbrillene skal være uten eller med minimal logo. Jeg digger Marc by Marc Jacobs, men shopper også billigbriller. Bruk de dyre solbrillene på dagtid og ta med de billige på fest, da gjør det ikke så mye om du skulle miste de i løpet av kvelden. Jeg shopper ofte solbriller på otticanet.com, der får du mye for pengene. Jeg digger også klokker. Casioklokkene mine har jeg kjøpt i USA, de er råtøffe.

Hva bør gutta satse på i sommer?

-Denim er hot og en tøff denimskjorte med oppretta ermer slår aldri feil. Seilersko eller Converse og denimshorts er andre kule plagg. Et par chinos som du kan rulle opp, enten i beige eller sterke farger for de som er litt tøffere.

Denim er en av sesongens hotteste trender. Slik styler du denimantrekket i sommer

Ditt siste kjøp?

- En t-skjorte med neontrykk fra Zara som jeg skal ha med til Hovefestivalen. Jeg kjøper ofte ting som er litt spesielle, jeg liker å skille meg ut i mengden, sier Hilton.

Mote-Silje shopper også mye.Se hennes siste kjøp her!

Hvor henter du inspirasjon?

- Mest når jeg er ute og reiser, men musikk, moteblader og folk på gata gir mye inspirasjon. På Grünerløkka har mange en laidback stil som appellerer til meg.

Hvordan pakker du feriekofferten?

- Jeg er helt ekstrem når det gjelder pakking. Alt blir pakket i poser, så det kommer fram i fin form. Jeg er redd for at det skal skje noe på veien. Jeg liker å ta vare på tingene mine og da er det lurt å pakke lurt så du unngår eventuelle kriser.

Ditt beste motetips?

- Invester i et spesielt plagg som er ditt og som sier noe om stilen din. Selv foretrekker jeg solbriller. Bruk det til alt. Bland gjerne billig og dyrt, men legg gjerne litt ekstra penger på plagg i god kvalitet som du bruker mye, avslutter Espen Hilton til minMote.

Relevante artikler videre:

Den lille hvite er sommerens slager. Slik får du stilen!

Shop smart på sommersalget. Her får du Mote-Siljes beste tips!

Mote- Silje møtte Mr Big i London. Se intervjuet med Sex and the City-stjernen her!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?