Oppdater sommergarderoben på budsjett

Sommerens late dager er over oss og mange ønsker å få det meste ut av sommergarderoben før høsten setter inn. Vi gir deg ti rimelige oppdateringer til å oppdatere garderoben på budsjett.

silje
Publisert:

Nå er endelig sommersalget i gang i de aller fleste butikkene. Her er tipsene til hvordan du kan utnytte salget best mulig, og få en kul og oppdatert garderobe på budsjett.

1. Hårfint

Kle deg i fletter. Flett håret på stranden i en kul Heidiflette som gir deg akkurat den snertne looken du er ute etter. Flettene fikser du selv eller får hjelp av en venninne. Har du ikke langt nok hår, kjøper du deg et rimelig hårbånd med en fakeflette.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Olajakken

Jeansjakken. Har du investert i en jeansjakke i sommer er det på tide å bruke denne flittig. Bruk den over sommerens korte eller maxi-kjoler for en oppdatert stil. Jeansjakken er perfekt over kjoler til kjølige sommerkvelder.

3. Fiks selv

Sy opp et gammelt skjørt eller en kjole. Har du klær liggende som du ikke bruker, er det på tide å ta affære. Gå til verks med saksen og symaskinen for en kortere skjørtelengde. Har du et skjørt med vaffelsøm, kan kanskje skjørtet brukes som en sommertopp.

4. Pynt

En t-skjorte kan få nytt liv ved å sette på noen nagler eller stryke på noen glitrende steiner. Har du en kardigan du er litt lei, kan du bytte ut knappene for en ny spennende stil. Er jakken i hvit, blå eller rød kan du velge knapper i maritim stil.

MinMote.no - Norges største moteside

5. Klor i vei

Et par jeans, en olajakke eller et par shorts blir som nye etter et par runder med klor, saksen og sandpapir. Lag dine egne jeans av et par avlagte du allerede har i skapet, eller kjøp et par rimelige på en bruktbutikk.

MinMote.no - Norges største moteside

6. Shop på salg

Benytt deg av salgsrabatter, koder og shop sommerkjoler og bikinier til under halv pris. Velg salgsvarene med omhu. En blomsterkjole, en shorts, en olajakke, et skjørt, en badedrakt og et par nye gladiatorsandaler vil gjøre underverker for å fornye sommergarderoben.

7. Bruk det du har

Nå gjelder det å se mulighetene i det du har fra i fjor. Bruk fjorårets skjørt eller kjoler med olajakken eller de nye sandalene. Bruk shortsen, sandalene og badedrakten sammen for den ultimate sommerstilen. Prøv å tenke nye kombinasjoner og mulighet.

8. Bruk et belte

Et belte vil gi liv til en gammel kjole eller fjorårets tunika. Kjøp stoff eller silkebånd og knyt det med en sløyfe. La den lille sorte få en ny stil med et lilla eller rosa silkebånd i livet. Fest en ferdigsydd rosett eller blomst, som du lager selv ved sløyfen.

9. Fiks skoene dine

Mange jenter har mange ubrukte par sko i garderoben og velger ofte å kjøpe nye, istedenfor å fikse gamle. Men ofte skal det lite til for fikse en hælkapp eller for eksempel sette på en brosje som pynt på et par sko. Du kan fint selv lage fin pynt, bare sjekk ut denne linken.

10. Invester i multiprodukter

Har du lite penger, er det lurt å investere i multiprodukter som et solpudder med skimmer. Dette kan brukes som solpudder, rouge, øyenskygge og highlighter. Vi anbefaler Shimmer Waves fra Body Shop. Rimelig og bra.

Følg også minMote.no på Twitter

Publisert:

Finn mer innhold om: