Lanserer «Gossip Girl»-kolleksjon

Den populære TV-serien «Gossip Girl»

Mari Glans
Publisert:

skal samarbeide med kleskjeden Miss Selfridge om en kleskolleksjon basert på antrekkene i serien.

Kleskjeden Miss Selfridge har mest sannsynlig et veldig trendy designsamarbeid i vente, «Gossip Girl» er nemlig kjent for de kule antrekkene og har vært med på å skape nye trender verden over.

Kolleksjonen vil bestå av åtte forskjellige plagg, som er inspirert av de fire kvinnelige hovedpersonene i serien. Klærne vil være basert på plaggene som seriens stylist, Eric Daman, velger ut blant de tusenvis av designerplaggene i «Gossip Girl»-garderoben. Luksusgarderoben til jentene i serien strekker seg over fem etasjer og består av dyre designerplagg fra merker som Alexander Wang, Versace og Chanel. Garderoben har en samlet verdi på 110 millioner kroner. Les mer om klærne her!

Alle vil ha håret hennes! Se hvilken Gossip girl det er snakk om

Forskjellige stiler

Kolleskjonen vil utelukkende bestå av kjoler, men kjolene vil komme i forskjellige stiler basert på de hver enkelt av de kvinnelige hovedpersonene i «Gossip Girl». Det vil blant annet komme en rocka blondekjole inspirert av Jenny Humphrey, en trang bandasjekjole basert på Serena van Der Woodsen, en maxikjole med leopardprint inspirert av Vanessa Abrams og en klassisk kjole med volanger i ekte Blair Waldorf-stil.

Siden karakterene i serien har hver sin særegne stil, vil kolleksjonen kunne appellere til forskjellige typer jenter.

Her er de hotteste trendene i serien!Slik skal du kle deg i 2010

- Kjolene vi har designet basert på karakterene passer perfekt inn i vår kolleksjon denne våren. Kundene våre elsker serien og stilen til jentene, så dette samarbeidet er en perfekt match, sier kreativ direktør for Miss Selfridge, Yasmin Yusuf, ifølge Marie Claire.

Kolleksjonen kommer til butikkene i slutten av april, og prisene vil være fra 350 kroner og oppover, noe som er ganske langt unna prisene på designerklærne i serien.

Relvante saker videre:

Kopier antrekkene fra serien!Slik får du Gossip Girl-stilen!

Få flere tips fra Eric Daman!Stylistens beste motetips

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Publisert:

Finn mer innhold om: