Ukens best kledde

Ukens best kledde stjerner satset på nøytrale farger i sort, grått og beige, og frisket opp antrekkene med kule sko og metalliske stoffer.

Mari Glans
Publisert:

Det er fortsatt kult å bruke sort selv om våren er her. Det viser blant annet Kate Hudson, som for tiden holder på å spille inn filmen «Something Borrowed» i New York. Hun hadde på seg en en sort blazer sammen med sorte shorts med hvite striper, men antrekket var likevel vårfriskt på grunn av de hvite innslagene og de bare leggene.

Vis hud med disse tipsene!Slik gjør du huden vårklar

Kjolemaraton

Heidi Klum valgte en kjole laget av en av designerne i tv-programmet, «Project Runway», da hun var på premieren av «The Back-Up Plan» i forrige uke. Den brune metalliske kjolen er designet av Emilio Sosa, og var egentlig gulvlang da den ble vist på catwalken under programmet.

Zoe Saldana har blitt en av stjernene man alltid kan regne med på den røde løperen. På premieren av filmen «The Losers» kom hun i en sort skinnkjole med markerte skuldre fra Balmains høstkolleksjon 2010. Til kjolen hadde hun sorte ankelboots fra Cesare Paciotti og en firkantet clutchveske i gull.

Jennifer Lopez har hatt et lite kjolemaraton under forrige ukes promoteringsrunde for filmen «The Back-Up Plan». En av de flotte kjolene hun brukte var en sølvfarget kjole med den ene armen bar fra Gianfranco Ferré. Lopez matchet kjolen med både pumps og clutchveske i sølv.

Stjernestil på festival.Kul på Coachella

Lyse puddertoner

Chloe Sevigny stilte i et helsort antrekk da hun var på premieren av oppsteningen «Promises, Promises» på Broadway i forrige uke. For å gjøre antrekket mer spennende, valgte hun pumps i lakk og lilla leppestift til. Til fotosession i forbindelse med filmen «Iron Man 2» hadde Gwyneth Paltrow på seg en kjole fra kjendisfavoritten Victoria Beckhams nye kolleksjon. Den grå kjolen har en bred sort glidelås i ryggen, som skal framheve formene. Til kjolen valgte Paltrow hudfargede pumps med sorte remmer.

Se mer av Victoria Beckhams kolleksjon!Får strålende kritikker

Lauren Conrad prøvde seg på den pudderfargede trenden da hun var med på en kampanje i New York i forrige uke. Conrad hadde på seg en beige asymmetrisk kjole i silke, som hun brøt opp med et brunt flettebelte i livet. Helena Christensen gikk for en pudderrosa blondekjole fra Stella McCartney under en veldedighetsmiddag i New York forrige uke. Denne kjolen har vært en favoritt blant flere kjendiser, og har blant annet vært sett på Sarah Jessica Parker og den populære programlederen Kelly Ripa de siste ukene.

Kast deg på trenden!Slik blir du flott i pudderfarger

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: