Forever 21 lanserer plus-size-kolleksjon

Endelig kommer det et mer trendy og rimelig alternativ for store størrelser. Fredag 1. mai lanserer den amerikanske kleskjeden Forever 21 en egen plus-size linje for store størrelser.

Mari Glans
Publisert:

Kolleksjonen heter Faith 21, og vil være tilgjengelig i Norge gjennom deres nettbutikk. Forever 21 sier om den nye linjen at «den er for frodige jenter med kurver som elsker mote».

Klærne fra Faith 21 skal være i samme stil som klærne fra Forever 21, bare i større størrelser og mer flatterende snitt. Kolleksjonen består av basicplagg som t-skjorter, singleter, leggings og bukser, i tillegg til mer spesielle topper, kjoler, skjørt og jeans. Klærne kommer i størrelsen liten XL til XXXL, og alle plaggene vil koste under 250 norske kroner.

Mens de fleste kleskjeder kun har størrelser opp til 42, bruker den gjennomsnittlige amerikanske kvinnen størrelse 44.

Les våre motetips for store størrelser her!

Moteekspert Nancy LeWinter i amerikanske Vogue er en av mange som har sett seg lei av at trendy klær ofte kun kommer i små størrelser. Hun vil ha slutt på oppfatningen om at store kvinner bryr seg mindre om moteriktige klær enn andre kvinner gjør.

- Over 60 prosent av alle kvinner over 18 år i USA bruker størrelser over 42. Mote er mote uansett hvilken størrelse du bruker, sier LeWinter i en pressemelding for nettstedet onestopplus.com.

I Norge kan du blant annet kjøpe store størrelser hos KappAhl (XLNT), Lindex (Generous) og H&M (BIB).

LES OGSÅ: Enkel netthandel på 1-2-3

Her er flere nettbutikker for store størrelser som sender til Norge:

Torrid , Alloy , B & Lu ,La Redoute Taillissime,IGIGI ,CarmaKoma

Publisert: