Se brudekjolen til Kate Moss

Kate Moss (37) ga sitt «ja» til Jamie Hince (42) i brudekjole fra skandaledesigneren  John Galliano. I kirken ble gjestene møtt av transvestitter og nakne menn.

Med en diamantdekorert brudekjole og innleide transvestitter sparket Kate Moss i gang den tre dager lange bryllupsmarkeringen, som har fått kallenavnet «Moss-stock» i britisk presse.

Den kremfargede kjolen sto i stil med resten av supermodellens romantiske og avslappede stil på den store dagen. Gallianos design var full av detaljer, samtidig som den hadde et vintage-aktig preg.

Og supermodellen lever opp til festryktet sitt, også i sin egen bryllupssermoni. Gjestene ble møtt av transvestitter i skyhøye hæler som fulgte dem fra garderoben til plassene sine.

Under seremonien skal det også ha vært nakne muskelmenn med påmalte tatoveringer på rygg og mage som viser navnene og ansiktene til brudeparet, det skriver motejournalisten Jim Shi på Twitter.

Designer og stylist Kjell Nordström, aka Baron von Bulldog, mener Kate Moss viser seg som den rebellen hun egentlig er.

- Kate Moss viser fingeren til alt som er politisk korrekt når hun velger en kjole av John Galliano, sier Nordström.

Miks av designerplagg og vintage

Mens kjolen var fra Galliano, valgte Moss et vintage-slør fra 50-tallet med blomster- og diamantdetaljer. Supermodellen valgte å være tro mot sin bohemske look, og hadde løst, bølgete hår under brudesløret.

Det gjennomsiktige stoffområdet mellom bena gjør brudekjolen hakket mer sexy enn det som er vanlig på tradisjonelle brudekjoler.

Galliano skal ha vært inspirert av 20-talls-ikonet Zelda Fitzgerald, et av Kates store idoler, da han designet kjolen, det skriver motenettstedet WWD.

37-åringen hadde lett sotede øyensminke, som hun ofte pleier å ha. Resten av sminken var naturlig og nettonet.

- Det er veldig befriende å se at Kate Moss lar lokkene falle, med naturlig styling fritt for hårspray, hun smiler og tuller med både brudgom og gjester, mener Kjell Nordström.

Kate Moss smilte blidt til fotografene etter vielsen var gjennomført, før følget ble kjørt videre til festlokalene i ventende Rolls Royce-biler.

Sko med blått fôr

Skoene var designet av Manolo Blahnik, med blått fôr som en ekstra detalj for å gjennomføre den amerikanske tradisjonsregelen «something old, something new, something borrowed and something blue», det skriver motenettstedet Grazia Daily.

Det ble først hevdet at skoene var fra Christian Louboutin, men det ble senere tilbakevist av flere kilder.

Brudgommen stilte i Yves Saint Laurent

Datteren Lila hadde blomsterkrans i håret, med samme type blomster som morens brudebukett. Sadie Frost, bestevenninnen til Kate Moss hadde på seg en stripete kjole fra Christopher Beales med matchende hatt.

Jamie Hince og hans forlover, bandkollegaen Allison Mosshart, hadde begge på seg Yves Saint Laurent.

«Moss-stocken» gikk av stabelen på samme tidspunkt som fyrst Albert og fyrstinne Charlene gjennomførte sin borgelige vielse i Monaco.

De kjendisspekkede bryllupene har mange felles gjester, og det er forventet at flere vil fly videre for å overvære den religiøse sermonien i Monaco i morgen.

Naomi Campbell kom i minikjole

Modellvenninnen Naomi Campbell nøyde seg ikke bare med ett antrekk til kollegaens bryllup. Hun hadde to forskjellige minikjoler fra Givenchy; en gul og en champagnefarget kjole.

Til forloveren Jess Hallett hadde Moss valgt Stella McCartney som designer. Hallett gikk nedover kirkegulvet med blå chiffongkjoler fra den britiske designeren, det skriver britiske ELLE.

Stella McCartney var selv gjest i bryllupet, og hun valgte å kle seg i sin egen design. Flere nettsteder melder at McCartney har skreddersydd Moss' første festkjole for kvelden.

Stilfull supermodell

Modellen er kjent verden over for sin individuelle stil og kjolen var som ventet en supermodell verdig.

Modellen har mange kjente designervenner og tilbudene har nok stått i kø for å designe for Moss sin kjole, men supermodellen valgte allikevel å satse på sin nære venn Galliano, på tross av designerens skandaleomsuste måneder.

Galliano har vært persona non grata etter han kom med antisemittiske uttalelser tidligere i år.

Episoden resulterte i at han fikk sparken som Diors sjefdesigner og måtte møte i retten. Der har han uttalt at han ikke husker noen ting av den høylytte jødehetsen han nå er anklaget for.

Strålte i nydelig vintagekjole. Slik kledde Moss seg på forlovelsemiddagen

Motekjole

Hele 300 gjester var invitert til bryllupet, som varer i tre dager til ende og har en prislapp på rundt fem millioner kroner.

De fasjonable gjestene inkluderte naturligvis mange av Moss sine venner innen motebransjen, som Stella McCartney, Naomi Campbell og Vivienne Westwood og selvfølgelig skandaledesigneren John Galliano.

Allison Mosshart er Jamie Hince sin forlover. Datteren til Sadie Frost var en av de mange brudepikene.

Valgte anerkjent motefotograf

Den anerkjente motefotografen og gode venn av Moss, Mario Testino, skal stå for trendsetterens bryllupsbilder.

Fotografen blir hyppig brukt av store, internasjonale motemagasiner og har tidligere tatt bilder av ikoner som Prinsesse Diana og kjendiser som Emma Watson og Julia Roberts.

Testino tok også de berømte forlovelsesbildene til prins William og hertuginnen av Cambridge tidligere i år.

Testino og Moss er gamle venner, og fotografen har ved flere anledninger foreviget Moss til utallige covere og kampanjer.

minMote minnes Diana. Fredag ville hun ha fylt 50 år

Sponset av Mulberry

Supermodellen sparte ikke på ekstravagansen og gjestene fikk blant annet spa-behandlinger og goddiebags med både kosmetikk og storslåtte gaver fra det britiske merket Mulberry, skriver People.

Skrevet av: Cathrine Elnan og Silje Pedersen

Relevante saker videre:

Ladet opp til bryllupet med shopping.Les mer her!

Slik holder hun seg vakker! Få Moss sine skjønnhetstips

Hvordan var din opplevelse i dag?